Ce s-a intamplat cu visurile noastre? Infinitele posibilitati pe care fiecare zi le ascunde, acestea ar trebui sa uimeasca mintea. Numarul experientelor pe care le-as putea avea este imposibil de contabilizat, imi iau rasuflarea, iar eu stau aici, asteptand sa vad ce mesaje noi mai primesc…

Foto: Shutterstock.com; vis, amuleta indiana

Foto homepage: Shutterstock.com; vis, univers

Am ajuns sa traim in inchisoarea unor repetitii, retraind zile identice, din nou si din nou si nu vizualizam decat o mana de carari care se pot asterne in fata noastra.

Vedem zi de zi aceleasi lucruri, raspundem in acelasi mod, gandim aceleasi ganduri, fiecare zi, cu o mica variatiune fata de cea care a trecut, fiecare moment urmand gentil directiile normelor sociale. Ne bucuram ca am sfarsit si aceasta zi, dar maine visurile se vor intoarce la noi.

Si nu, nu am toate raspunsurile. Nu stiu nici eu cum sa imi zdruncin viziunea si sa vad cu adevarat ce poate deveni fiecare moment. Dar stiu un lucru: solutia nu inseamna sa imi hranesc fiecare idee si fiecare mic impuls creativ, sperand ca intr-o zi acestea isi vor gasi locul.

Nu inseamna nici sa imi temperez viata doar ca aceasta sa se incadreze mai bine in asteptarile cuiva. Si nu inseamna sa dau mereu inapoi de frica. Acest lucru este foarte important, si vreau sa o spun tare si clar: LA NAIBA CU FRICA! - Randall Munroe

*Randall Munroe - este un scriitor, matematician si fost specialist in robotica la NASA

Iti recomandam si: Charlie Chaplin: 21 de citate inspirationale despre viata CARE MI-AU TOPIT INIMA!



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri