26 Martie 2015 publicat în Social 1 share-uri

Nu ratati ultima luna de inscrieri! Elevii ambitiosi si pasionati de limba engleza se pot inscrie gratuit in competitie pana in data de 31 martie 2015, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education!

Concursul Mirunette Language Competition, in cadrul caruia elevii intre 10-17 ani pot castiga 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia, se apropie de final. Nu ratati ultima luna de inscrieri! Elevii ambitiosi si pasionati de limba engleza se pot inscrie gratuit in competitie pana in data de 31 martie 2015, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: https://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

Taberele internationale de limba engleza, oferite ca mari premii, se desfasoara in campusurile unor Colegii si Universitati prestigioase din Anglia. Marii castigatori vor fi 2 elevi constiinciosi si creativi, din categoriile de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi in competitie, pot castiga un curs de limba engleza in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara internationala de 2 saptamani in Anglia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Toti elevii au sanse egale! Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Primele 2 etape ale concursului Mirunette Language Competition se desfasoara online, pentru ca ne dorim ca elevii ambitiosi din intreaga tara sa participe si sa ne demonstreze cunostintele de limba engleza!

Mesajul adresat tuturor parintilor si profesorilor este sa incurajeze elevii sa se inscrie in concurs, intrucat o tabara internationala reprezinta o experienta memorabila si valoroasa, pentru perfectionarea nivelului de limba engleza, integrarea intr-un grup de elevi internationali si pentru descoperirea sistemului de invatamant britanic de traditie.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition mai pot castiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School, dar si alte premii surpriza.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Taberele internationale de limba engleza in Anglia

O tabara internationala in Anglia reprezinta o oportunitate fantastica de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusul unei scoli de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume! In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice importante din Anglia. Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in conversatii variate. Elevii romani leaga prietenii de neuitat cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand oportunitatea de a explora realmente diversitatea culturala.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR

Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate au afirmat entuziast ca aceasta experienta unica le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

„Experienta din Anglia a insemnat enorm pentru mine. Totul pentru mine a fost minunat: oamenii prietenosi si deschisi, cursurile interactive si captivante, excursiile si activitatile. Am savurat la maximum cele doua vizite in capitala, hoinarind pe Baker Street, Oxford Street si m-am delectat cu privelistile splendide oferite de Windsor Castle. Cursurile sustinute m-au pus in contact cu un nou stil de predare si interactiune elev-profesor, profesorii sunt interesanti si devotati. Colectivul de cursanti mi-a oferit posibilitatea sa interactionez cu persoane venind din toate colturile planetei, din Chile si Argentina pana in Japonia si China. Pot spune ca aceasta scoala de vara mi-a influentat dezvoltarea ca persoana datorita faptului ca am avut sansa sa cunosc oameni si culturi noi care mi-au imbogatit spiritul si m-au facut sa privesc lumea cu altii ochi.” (Alexandru B., 16 ani, castigator tabara Cambridge, Anglia)

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa. Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati prestigioase din strainatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri