Irina Macarie este o fetita de 1 an si 4 luni care sufera de o boala genetica foarte rara - Colestaza Intrahepatica Familiala Progresiva.

Comunicat de presa

Pe 25 februarie, la ora 19:00, va asteptam la licitatia silent cu scop caritabil “Arta pentru Irina”, organizata la Gargantua Anniversaire in strada Icoanei, nr. 2.

Irina Macarie este o fetita de 1 an si 4 luni care sufera de o boala genetica foarte rara - Colestaza Intrahepatica Familiala Progresiva. Boala care ii afecteaza ficatul, stadiul actual fiind ciroza hepatica. Singura solutie pentru Irina este sa faca transplant de ficat, cat mai curand posibil. Donatorul este tatal fetitei, dar din pacate operatia nu se poate face la noi in tara, iar costurile in strainatate se ridica la 200.000 de euro. Aici gasiti mai multe detalii: https://irinamacarie.wordpress.com/

La licitatie vor participa peste 50 de artisti, precum Suzana Dan, Amalia Dulhan, Otilia Cadar, Mariana Gordan, Daniela Virlan, Stefan Radu Cretu, Ioan Nemtoi, Saint Machine, Adrian Preda, Noper, Claudiu Ciobanu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Prin generozitatea acestora, incasarile de la eveniment vor ajunge in proportie de 100% la familia fetitei.

Casa de licitatie online Lavacow sustine initiativa “Arta pentru Irina”, astfel incat pana in ziua evenimentului cei interesati pot licita pentru lucrari pe site-ul https://lavacow.com/benefit-auctions/art-for-irina.html.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri