2014 a fost un an important pentru noi toti! Am observat o preschimbare la nivelul scoietatii romanesti, o schimbare la nivelul mentalitatii generale a oamenilor. Romanii au devenit mai constienti de ei insisi, de drepturile care li se cuvin, de faptul ca orice gest pe care il fac poate produce o schimbare IN BINE!

Cauzele sociale si politice sunt mult mai vizibile acum, datorita siteurilor de socializare in masa cum ar fi Facebook si oamenii reusesc sa se coaguleze cu usurinta in jurul unei idei sau a unei cauze.

Varfurile din lumea sportului sau modelele de conduita sociala au devenit mult mai vizibile, dupa o vreme indelungata cand se simtea o lipsa acuta de formatori de opinie in societate. De asemenea, incepem sa scapam de complexe si sa vedem in alta lumina, tot ce avem mai frumos in tara noastra! Felicitari, 2014, ai fost un an deosebit pentru noi toti cei care ne-am nascut sau convietuim intre aceste granite, indiferent de etnie, confesiune, gen sau alta categorisire care ar putea sterge frumusetea din noi, in loc sa ne uneasca!

 

2014: Top 10 MOMENTE ROMANESTI impresionante care te vor face sa crezi din nou in oameni!

1. Mobilizarea la vot a romanilor din diaspora si protestele care au urmat...

 

 Protest in Cluj, 8 noiembrie 2014:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

_________________________

 

2. VICTORIA Simonei Halep impotriva Serenei Williams - WTA Finals in Singapore, 6-0, 6-2

 

Serena Williams (33 de ani) a suferit cea mai grea infrangere a ei, prima infrangere de acest gen de cand avea 16 ani. Williams este numarul 1 mondial si cea mai titrata jucatoare de tenis a momentului. Momentul in care jucatoarea romana a invins-o zdrobitor va fi unul cu adevarat memorbil pentru anul 2014, chiar daca Serena Williams si-a luat revansa in fata romancei noastre, chiar in finala turneului.

 

_________________________

3. Moment emotionant: Un tanar a interpretat imnul Romaniei in Gara Centrala din Amsterdam, in aplauzele olandezilor!

Valentin Astanculesei este un tanar stabilit in Olanda. El a postat acest filmulet duminica, 30 noiembrie 2014, pe profilul sau de Facebook si foarte curand acest video s-a transformat in viral!

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Îți doresc timp… Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

  _________________________

4.  Povestea Loredanei Neagu, o tanara roma foarte saraca care a inapoiat un portofel cu bani

Impresionanta  si un exemplu de umanitate si bun-simt a fost si povestea Loredanei Neagu, o tanara din Buzau care a gasit un portofel cu plin cu bani pe care, desi foarte saraca, l-a dus la politie.

Acum, datorita unei mobilizari a asociatiei Habitat for Humanity, Loredana va avea o casa!!

Loredana simte ca traieste un basm. Nu ii vine nici acum sa creada ca gestul pe care l-a facut i-a schimbat viata, aflam de pe site-ul stirileprotv.ro.

"Eu am facut-o din toata inima, daca am inapoiat acel portofel, pentru ca m-am gandit ca acel cineva care a pierdut acel portofel a muncit din greu. Sa stii ca pentru mine e o minune, am un Craciun cum nu am visat, cum nu am avut vreodata", a spus Loredana Neagu.

Acum 8 luni, Loredana - o tanara de 20 de ani din Buzau - a gasit pe strada un portofel in care se aflau 1000 de lei. Desi locuieste intr-o casa modesta, alaturi de alte 9 persoane, printre care si cei doi copii ai ei - o fetita de 8 luni si un baiat de 3 - nu s-a gadit nicio clipa sa pastreze banii. Romania intreaga a fost impresionata. (info via stirileprotv.ro)

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Membrii trupei Voltaj au mers si ei sa dea o mana de ajutor la finisajul casei Loredanei Neagu:

Vezi continuarea clasamentului pe pagina urmatoare >>>>>>

Foto homepage: Shutterstock.com; fata, steag, steag Romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri