In primavara acestui an, la 20 de km de centrul Bucurestiului, a fost deschis publicului cel mai mare parc de aventura din tara, pe o suprafata de 20 ha. Edenland Park, situat in comuna Balotesti, vine cu o oferta diversificata de activitati pentru locuitorii din Bucuresti si din imprejurimi: 11 trasee in copaci, tir cu arcul, airsoft, paintball, casute in copaci, Eden Jump (saritura in gol de la 15 m), ping pong, loc de joaca pentru copii, inchirieri de biciclete.

Comunicat de presa

Dintre toate celelalte locuri asemanatoare de la noi din tara, Edenland Park este cel mai mare si cel mai sigur pentru ca cele 11 trasee in copaci sunt echipate cu sistemul de siguranta Linia Vietii, unic in Romania. Spre deosebire de traseele din alte parcuri, prevazute cu 2 carabiniere detasabile, una dintre carabinierele de pe Linia Vietii, numita Zaza, desi ramane mobila, nu poate fi detasata, asigurand deplasarea in deplina siguranta, indiferent de varsta sau pregatire fizica. Linia Vietii este la ora actuala cel mai avansat sistem de siguranta a traseelor in copaci in tari cu traditie in domeniul parcurilor de aventura, precum Franta, Belgia sau America de Sud.

Pe traseele amplasate incepand de la 1 m distanta de sol si pana la 16 m, se pot aventura atat adultii, cat si copiii cu varsta de minim 4 ani, iar gradele diferite de dificultate ofera optiuni indiferent de forma fizica. Astfel, cei mici isi pot incepe aventura pe traseele Pici, Cercopitec, Veverita sau Babuin, iar adultii pot ajunge sa experimenteze in deplina siguranta si cele mai dificile trasee, precum Gibbon sau Gorila. Cea mai lunga tiroliana de pe trasee are 100 m lungime si este situata pe traseul rosu, la 16 m inaltime. Un traseu de dificultate medie are app. 150 m lungime si poate fi parcurs in cel mult 30 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Casutele in copaci, utilate pentru cazare peste noapte (curent, sistem de incalzire si baie proprie incluse), reprezinta o alta atractie si o noutate pentru Romania, o modalitate unica de a petrece cele mai linistite si placute seri. Sunt disponibile pentru inchiriere 2 casute, Melcul (12 mp) si Closca cu pui (24 mp), dintre care cea din urma este de 4 locuri, pentru familie cu 2 copii, iar prima este de 2 locuri.

Eden Jump-ul, saritura in gol de la 15 m, constituie o atractie pentru iubitorii de senzatii tari si adrenalina, dar si pentru cei care vor sa isi depaseasca anumite temeri si sa isi recastige curajul.

Tot aici, vizitatorii se pot relaxa in aer liber la o plimbare cu bicicleta prin padure sau jucand ping pong. Cei care vor sa isi testeze sau sa isi imbunatateasca indemanarea pot opta pentru tir cu arcul si airsoft, activitati usor accesibile oricui, indiferent de buget sau pregatire fizica.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Pentru grupurile de prieteni aflati in cautarea distractiei, dar si pentru grupuri de colegi din diferite domenii profesionale, in care este necesara consolidarea spiritului de echipa si sporirea competitivitatii, Edenland Park pune la dispozitie un intreg teren de paintball, pe o suprafata de 3,5 hectare, amenajata special pentru a simula cat mai bine conditiile reale de pe campul de lupta: trantee, santuri, poduri si turnuri.
In interiorul parcului exista un loc de joaca special amenajat pentru cei mici (de la 2 la 7 ani), unde se pot organiza petreceri, dar si zone de relaxare, cu mese, banci si foisoare, cu o capacitate totala de peste 250 de locuri.

Important de stiut este ca momentan nu exista bilet de intrare in parc, oricine are acces la spatiu si relaxare. Fiecare vizitator isi alege activitatile pe care doreste sa le desfasoare si plateste costul acestor activitati, in functie de timpul petrecut in parc.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Deasemenea, firmele care organizeaza evenimente si sunt dispuse sa renunte la binecunoscutele spatii din cafenele sau hoteluri, pentru a oferi participantilor experiente iesite din comun, au posibilitatea de a face rezervari.

Foto: trasee in copaci - shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri