9 Iulie 2014 publicat în Social 47 share-uri

Urmariti acest clip care are aproape 2 milioane de vizualizari. Este un video care inspira dragoste, pace si fericire, dar subliniaza si puternica si emotionanta legatura dintre elefantica Faa Mai si ingrijitoarea ei, Lek

Urmariti acest clip care are aproape 2 milioane de vizualizari pe youtube si care a devenit viral pe internet. Este un video care inspira dragoste, pace si fericire, dar subliniaza si puternica si emotionanta legatura dintre elefantica Faa Mai si ingrijitoarea ei, Lek. Elefantii sunt mamifere inteligente emotional care reactioneaza precum copiii atunci au parte de dragoste si li se canta un cantec de leagan. Urmariti reactia lui Faa Mai atunci cand Lek incearca sa o adoarma. Se simte atat de confortabil in preajma celei care ii canta, incat adoarme fericita si... sforaie :):

✯✯✯ Clipul este filmat la Elephant Nature Park in Thailanda, acolo unde fiecarui elefant ii este alocat cate un ingrijitor care il supravegheaza de dimineata pana noaptea. Pentru ca stau atat de mult timp impreuna, uneori legaturile care se formeaza intre elefanti si cei care ii ingrijesc sunt puternice si emotionante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto homepage: Elefanti via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri