Astazi, in timp ce imi practic specialziarea, intalnesc multe femei a caror problema esentiala este modul cum barbatii le trateaza si ce efect devastator are asupra acestora, modul cum ei se poarta in viata de zi cu zi. Eu cred ca barbatii isi subestimeaza impactul pe care il au in aceasta lume. Cred ca definitiile pot fi provocate. Cred ca fiecare barbat trebuie sa aiba aceste 4 calitati. – John Kim

3. Un barbat adevarat crede intr-o cauza

Ceva pentru care merita sa lupti. Nu trebuie sa fie neaparat stoparea foametei in lume. Ar putea fi de exemplu, incercarea de a salva o casnicie. Un barbat adevarat incearca sa lupte pentru o conduita in viata sa. Incearca sa se exprime prin arta. Sa ofere. Sa isi doreasca in fiecare zi sa fie cea mai buna versiune a sa. Trebuie sa fie ceva in care el crede cu tarie, chiar daca ceilalti nu cred. Fie ca este vorba despre o personalitate sau un imperiu, BARBATII CONSTRUIESC. Baietii distrug.

Foto: Shutterstock.com, apus, barbat

4. Un barbat adevarat actioneaza

Baietii se plang. Trebuie sa recunosc, nu cu putin timp in urma am facut aceasta alegere constienta, de a inceta sa ma mai plang, atunci cand lucrurile nu se intampla exact cum mi-as fi dorit. Multe obiceiuri cum ar fi lamentarea si pierderea temperamentului au ca radacina o gandire nedisciplinata si inabilitatea de a ne gestiona emotiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Stiu multi barbati care vorbesc despre schimbare. Barbati care vorbesc despre faptul ca vor sa isi „repare” relatia, sa slabesca, sa fie "un tata mai bun". Sa nu mai bea, sa nu mai insele, sa nu mai cheltuiasca, sa nu se mai ascunda, sa iasa din amorteala. Dar putini dintre acestia chiar actioneaza si urca acel munte, incet-incet. Unii cad din cand in cand, dar se intorc si o iau de la capat.

Ganditi-va la toti barbatii din viata voastra. Prieteni. Tati. Unchi. Frati. Antrenori. Iubiti. Soti. Cati dintre acestia poseda toate cele 4 calitati? Daca au aceste calitati, bucurati-va de ei, fiindca avem nevoie de cat mai multi asemeni lor in aceasta lume.

Iti recomandam si:

Top 7 cei mai sexy barbati in viziunea barbatilor

Horoscopul gentlemenilor: Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa se poarte cu o femeie

Feminismul, cea mai sigura cale catre dragostea romantica adevarata!

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri