21 Ianuarie 2014 publicat în Social 31 share-uri

"Varsta mea are foarte putin de-a face cu imaginea mea despre mine." - Christie Brinkley.

In ultima perioada incep sa cred cu tarie ca varsta fizica nu prea are de-a face cu felul in care aratam, cu felul in care ne comportam. Varsta este doar un moment din viata noastra, dar varsta nu ar trebui sa fie un motiv care sa ne faca sa nu ne mai iubim corpul, sa nu mai facem acele lucruri care ne plac; varsta nu ar trebui sa ne "spuna" sa nu ne mai jucam, sa nu mai purtam culori vii, sa radem sau sa ne distram cu prietenii nostri... Varsta nu ar trebui sa ne opreasca din a invata si explora.

Acestea sunt 3 femei diferite, dar care au o cu totul si cu totul alta abordare cu privire la trecerea timpului. Au 3 lucruri in comun: arata cu mul mai tinere decat sunt si au o dieta raw-vegana, dar poate… cel mai important: refuza sa intre in stereotipul varstei! Poate ca de aici incepe totul, din minte si din inima. Niciodata sa nucrezi ca "esti prea batrana" ca sa faci ceva! :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Mimi Kirk, la 75 de ani, arata ca la 50!

Mimi Kirk a fost votata cea mai sexi vegetariana peste 50 de ani. Acum, la 75 de ani, sustine ca nu s-a simtit mai bine in viata ei si este o inspiratie pentru persoane din intreaga lume. Cu zambetul larg si cu ochii vioi, Mimi Kirk duce o viata sanatoasa si optimista. Este foarte frumoasa si apreciata in intreaga lume. Pe Facebook, Mimi are aproape 60 de mii de fani.

“Mai bine mai tarziu decat niciodata!” La varsta de 75 de ani, Mimi invata sa cante la chitara si arata ataaaat de proaspata si tanara. Ea poate fi un exemplu pentru noi toate:

Vezi Foto pe >>>> Mimi Kirk - Facebook

 Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, femeie matura


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri