7 Noiembrie 2013 publicat în Social 96 share-uri

Circula de cateva zile pe Internet, imaginea lui Sweetie si povestea ei. Datorita organizatiei olandeze Terre des Hommes, milioane de oameni din intreaga lume sunt constienti acum in legatura cu un fenomen ingrozitor: pedofilia online.

Suntem incurajati sa semnam o petitie pentru stoparea acestui fenomen: https://avaaz.org/en/wcst/

Sweetie este o fetita de 10 ani din Filipine care i-a ajutat pe cei de la Terre des Hommes sa ia urma a 1000 de pedofili. Organizatia a realizat un video prin care ne ajuta sa intelegem amploarea acestor practici. Vom traduce o parte din acest filmulet si pentru publicul din Romania.

Suntem Terre des Hommes din Olanda si luptam impotriva exploatarii copiilor

"Numele meu este Sweetie, am 10 ani si traiesc in Filipine. In fiecare zi trebuie sa stau in fata webcam-ului si sa vorbesc cu barbati. Asa cum fac zeci de mii de alti copii. Barbatii imi cer sa imi dau hainele jos. Si ei se dezbraca. Se joaca cu ei. Si vor ca si eu sa ma joc cu mine. Imediat ce intru pe internet, vin la mine: zeci, sute, in fiecare ora. Atat de multi. Dar ceea ce nu stiu ei este ca nu sunt reala. Sunt un model realizat pe computer, bucata cu bucata, pentru a da de urma barbatilor care fac acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto main: Shutterstock.com; copil, copil trist, fetita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri