"M-am alaturat campaniei de lupta impotriva violentei domestice pentru ca stim ca vorbele au mult mai multa putere si efect decat are o palma. Doamnelor, aveti putere sa spuneti STOP!", a spune Cornel Ilie, vocalistul Trupei VUNK.

"M-am alaturat campaniei AVON de lupta impotriva violentei domestice pentru ca stim ca vorbele au mult mai multa putere si efect decat are o palma. Doamnelor, aveti putere sa spuneti STOP!", a spune Cornel Ilie, vocalistul Trupei VUNK.

AVON a organizat in data de 20 septembrie 2013, prima editie a evenimentului anual CSR4WOMEN, primul eveniment din Romania dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei. Organizat sub forma unei conferinte cu gala de premiere, evenimentul promoveaza respectul de sine, frumusetea si sanatatea femeilor si drepturile acestora. CSR4WOMEN inseamna recunoasterea nationala a campaniilor, proiectelor si personajelor care sunt alaturi de femei, prin sustinerea lor. In cadrul acestui eveniment, a fost adus in discutie subiectul violentei domestice si Campania respectului, sustinuta de AVON.

In cadrul campaniei care a implinit 5 ani, Vunk dedica un cantec femeilor care trebuie sa aiba curajul sa spuna "STOP". Cantecul se numeste "Pierderea lor":

,,Avon este compania despre femei si pentru femei. Suntem alaturi de ele in momentele fericite, dar si in momentele dificile. Prin campanii dedicate, luptam de 11 ani impotriva cancerului la san si de 5 ani impotriva violentei domestice. Anul acesta ducem povestea mai departe prin organizarea unui eveniment anual dedicat CSR-ului pentru femei. Punem punctul pe Share, distribuind povestile unor femei exceptionale care acum devin adevarate exemple“, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

La eveniment au participat persoane publice care se implica in campanii sociale pentru femei, sustinand prezentari in cadrul unor paneluri distincte: Amalia Enache, Cornel Ilie, Leonard Doroftei, Lucian Mandruta si Carmen Avram.

Foto fr si main: By Cesare Andrea Ferrari /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri