9 August 2013 publicat în Social 35 share-uri

'Mama, daca ceea ce am trait este a fost macar aproape de ceea ce ti-am facut cand m-ai nascut, cu ani in urma, imi pare rau. Esti o Super-Mama.'

Datorita tehnologiei moderne, barbatii curiosi pot sa simta ce inseamna "sa dai viata" si ca femeile nu exagereaza atunci cand spun ca a naste, este cea mai dureroasa experienta pe care o poate avea un om.

Doi barbati au fost de acord sa se lase testati, intr-un cabinate medical, indraznind sa simta ceea ce simt femeile atunci cand nasc. Filmuletul este destul de amuzant, pentru ca nu suntem deloc obisnuite si obisnuiti sa ii vedem pe barbati in astfel de ipostaze. Totusi, concluzia este urmatoarea: 'Mama, daca ceea ce am trait este a fost macar aproape de ceea ce ti-am facut cand m-ai nascut, cu ani in urma, imi pare rau. Esti o Super-Mama'.

Labor Pain Simulation from Kensington on Vimeo.

Un alt experiment a avut loc si in Olanda si concluzia a fost similara: "Nu stiu daca mai indraznesc sa imi las sotia insarcinata":

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

via @ WebCultura

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri