2 Iulie 2013 publicat în Social 24 share-uri

Omul de stiinta Julienne Stroeve studiaza zona arctica de zeci de ani. In fiecare vara, ea calatoreste in nord si masoara cantitatea de gheata care dispare. Stie ca schimbarile climatice topesc gheata si mai repede, dar cu ocazia ultimei vizite, nu i-a venit sa-si creada ochilor ce a gasit acolo. Suprafete vaste din marea zona arctica inghetata au disparut complet, mult peste cele mai negre previziuni ale noastre.

2. Sa-l transformam pe Hollande intr-un erou -- Presedintele francez Francois Hollande va fi gazda summit-ului, aflandu-se astfel intr-o pozitie importanta. Trebuie sa ne folosim de orice tactica si canal de comunicare -- prieteni personali, familie, platforma si consilieri politici -- pentru a-l transforma in eroul de care avem nevoie pentru a face din summit un succes.

3. Trecerea la urmatorul nivel -- Scala la care a ajuns criza climatica necesita actiuni care depasesc campaniile clasice. E timpul pentru actiuni non-violente directe si de impact, prin care sa ne folosim imaginatia si creativitatea pentru a reflecta urgenta morala si a-i inspira pe oameni sa actioneze. Asa cum a fost, de exemplu, campania Occupy.

4. Afara cu stricaciunile -- Miliardari precum fratii Koch si companiile lor petroliere influenteaza major informatiile publice referitoare la schimbarile climatice, finantand “junk-science” pentru a confuza lumea si cheltuind milioane pe campanii propagandiste de PR, in timp ce cumpara politicieni en-gros. Cu ajutorul jurnalistilor de investigatie, putem sa scoatem la iveala si sa contracaram actiunile lor complet iresponsabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

5. Definirea unui Tratat -- Chiar si in fata unei catastrofe planetare, 195 de guverne adunate intr-o camera pot fi incompetente. Trebuie sa investim in consilieri de calitate pentru a dezvolta strategii, mecanisme si compromisuri necesare pentru ca atunci cand vine momentul summit-ului, o masa critica de lideri vor fi deja convinsi de beneficiile tratatului, si nimeni nu va putea spune ca nu exista solutii concrete.

Haideti sa sustinem planul prin mici donatii pentru a ne lua avant chiar din start. Suma nu conteaza, nu la fel de mult ca alegerea sperantei si a actiunii:

https://secure.avaaz.org/ro/30_months_loc_nd/?bdksMcb&v=26110

La ultimul mare summit pe subiecte de clima, cel din 2009 de la Copenhaga, am jucat un rol pivotal in deciziile climatice din Germania si Japonia, in modificarea politicilor braziliene si am ajutat la obtinerea unui acord financiar global, prin care tarile bogate au promis ajutoare de 100 de miliarde de dolari/an tarilor sarace, pentru a le ajuta in lupta impotriva efectelor schimbarilor climatice. Pe atunci, Avaaz insemna 3 milioane de oameni. Dupa Copenhaga am realizat ca e nevoie sa fim mult mai multi pentru a reusi sa ne atingem obiectivele determinate de schimbarile climatice. Acum suntem 22 de milioane si crestem cu cate 1 milion pe luna.

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Schimbarile climatice sunt cea mai mare problema de actiune colectiva globala si necesita cooperare din partea fiecarui guvern din lume. Iar Avaaz reprezinta solutia concreta de actiune colectiva globala, cu milioane dintre noi uniti de principii comune pe teritoriul tuturor tarilor. A venit vremea noastra, sa construim o lume pentru copiii nostri, a carei frumusete sa fie definita de cea din visele noastre. Hai sa incepem!

Cu speranta si apreciere pentru aceasta comunitate extraordinara,

Ricken si intreaga echipa Avaaz"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri