4 Iunie 2013 publicat în Social 1 share-uri

O campanie inedita, devenita rapid virala, are loc in China, impotriva abuzului sexual la care sunut supusi copiii.

Astfel, tot mai multe persoane se fotografiaza alaturi de mesajul "Profesore, fa sex cu mine. Lasa copiii in pace".

Din ce in ce mai multe personalitati din viata publica a Chinei iau atitudine impotriva cazurilor de abuz sexual care se petrec in scoli si ale caror victime sunt copiii. Scânteia care a declansat intreaga campanie este descoperirea unui director de scoala generala care a petrecut o noapte la un hotel impreuna cu patru eleve minore, toate sub 14 ani.

Astfel, o tanara activista pe nume Ye Haiyan s-a fotografiat in fata scolii generale al carei director abuzase fetitele, tinând in mana o pancarta pe care scria: "Directore, ia o camera de hotel cu mine. Lasa copiii in pace", urmat de un numar de telefon, care apartine liniei telefonice pentru ajutorarea femeilor si copiilor. Exemplul sau a fost urmat rapid de artisti, studenti, activisti, dar si de politisti, care s-au fotografiat avand acelasi mesaj adresat directorului, unii pozand nud si provocator, altii furiosi si amenintatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock.com - fetita chineza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri