22 Mai 2013 publicat în Social 160 share-uri

Asociatia Femeilor din Italia care a initiat proiectul 'Te iubeste Mama', ne face cunoscut un studiu elaborat de catre Comisia Europeana si care arata concluzii triste cu privire la copiii romani.

„Ceea ce le-as sugera eu parintilor ar fi sa fie sinceri cu copiii lor. Sa le spuna adevarul: de ce pleaca, unde pleaca, ca este dorinta lor, hotararea lor, sa nu o proiecteze asupra copiilor lor, sa asculte ce doresc acestia, sa tina seama nu numai de convingerile lor, dar si de necesitatile sufletesti legitime ale copiilor si, daca se poate, sa nu plece cand sunt acestia foarte mici...”, spune Silvia Dumitrache.

In Romania au fost inregistrate cel putin 100 de cazuri de copii care s-au sinucis de dorul parintilor. Chiar si copiii care raman cu taii sunt afectati din punct de vedere emotional.

Mai este o realitate faptul ca femeile romane aflate in Italia au nevoie la randul lor de ajutor atat din partea autoritatilor italiene cat si din partea autoritatilor romane!  Intr-un interviu pentru Radio Vatican, Silvia mai explica faptul ca, de doi ani de zile incearca sa faca cat mai vizibil proiectul "Te iubeste mama/ La mamma ti vuole bene". Proiectul sau a avut parte de multa sustinere din partea autoritatilor italiene si din partea presei din Penisnula.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Cititi mai multe despre Campania Te Iubeste mama

Este timpul ca si in Romania sa constientizam mai mult amploarea acestui fenomen, de aceea va incurajam sa va alaturati campaniei de sensibilizare pe care o duce Asociatia Femeilor din Italia!
 

Urmariti site-ul proiectului „Te iubeste mama” pentru cele mai proaspete informatii despre acest subiect:  www.teiubestemama.it

Aderati la Cauza Te iubeste mama, via Causes.com:

www.causes.com/causes/561490-te-iubeste-mama

Si urmariti activitatea Asociatiei Femeilor din Italia, pe Facebook:

Associazione delle Donne Romene in Italia - A.D.R.I. Onlus

"Sa crestem copiii in asa fel incat sa nu aiba nevoie sa se vindece de copilarie"/ "Let's raise children who won't have to recover from their childhood." - Pam Leo.

Garbo.ro sustine Te iubeste mama! Fii si tu alaturi de copii!

Foto fr si main: By Ann in the uk /Shutterstock
Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri