8 Martie 2013 publicat în Social 108 share-uri

Fetele din redactia noastra au raspuns unei provocari: Ce inseamna sa fii femeie? O intrebare care pare atat de simpla, dar care de fapt... ne pune atat de mult pe ganduri! Sa dai un raspuns nu este usor, dar, impreuna cu frumoasele noastre colege din redactia de lifestyle feminin, incercam sa compunem astazi, de 8 Martie 2013, un posibil portret al feminitatii contemporane. Speram ca fiecare cuvant sa va fie sursa de inspiratie si de bucurie. Primiti acest articol ca pe un cadou Garbo.ro intru celebrarea feminitatii.

Dana Negoita - A fi femeie poate fi o provocare

A fi femeie… cum ar fi mai degraba sa fii asa cum esti? Sa-ti asumi felul tau de-a fi cu tot cu barbatescul si femeiescul din tine? Sa plangi, sa razi, sa fii emotionala, vulnerabila, sa nu fii deloc perfecta, sa-ti asumi ceea ce-ti doresti, ceea ce esti, ceea ce gandesti?... As vrea din tot sufletul sa spun, in numele tuturor femeilor, cat de frumos si usor este sa fii femeie in societatea romaneasca de astazi. Dar nu pot sa ma ascund dupa deget. A fi femeie astazi, in societatea romaneasca cere mult curaj, prea multa provocare. Cere prea multa frumusete de la tine cand nu e chiar totul frumos in jurul tau. Cere prea multa autenticitate cand prea se promoveaza falsitatea. Prea multa delicatete cand ti se spune totul intr-un mod grosolan. Ciudat ca spunem ca ni se cere prea mult. Cand totusi putem sa oferim. Dar toate aceste lucruri ne dor, ne transforma, ne obosesc. Nu vrem nici noi masca de fier pentru a sta in aceeasi pozitie in picioare langa barbati… Dar voi, domnilor, ce aveti de oferit?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Dana este o prezenta pe cat de discreta, pe atat de afirmativa, sensibila si originala, iar toate acestea reies din articolele mereu atat de speciale, pe care le scrie la Garbo.ro.

Dana a dezvoltat aceasta tema intr-un articol special despre... 'A fi femeie'. Citeste mai departe!

Carmen Olteanu - Cred ca intr-o singura femeie exista puterea de a schimba intreaga lume

A fi femeie inseamna pentru mine a te bucura de autonomie si independenta. Inseamna puterea de trece prin viata cu capul sus si refuzul de a trai dupa norme sexiste. Inseamna speranta si dragoste pentru cei din jur.

Cred ca intr-o singura femeie exista puterea de a schimba intreaga lume. Iar Pamantul este calcat de talpile a trei miliarde de femei.

Carmen este redactor la Kudika.ro iar prezenta ei stilata improspateaza departamentul nostru de life-style.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri