6 Martie 2013 publicat în Social 5 share-uri

Carmen si-a imaginat o lume in care totul ar fi exact... pe dos! 'Anul trecut i-am luat o mini-bucatarie complet functionala. Il mosteneste pe taica-su’! Face al meu niste negrese de te lingi pe degete! Toti barbatii din vecini i-au cerut reteta dar nimeni nu le face ca el!'

M-am trezit in mirosul de cafea proaspat rasnita. Ca in fiecare dimineata de altfel. Iubitul meu stie exact cum sa ma trezeasca. Ca dupa ceas, la 7.30 fix vine cu micul dejun la pat. Mi-a pregatit o omleta pufoasa. Trebuie sa recunosc, e bunicica dar o arde tot timpul pe o parte. Doamne, ce mancare facea tata!
Deschid incet usa de la camera copilului. Cel mic inca doarme ca un ingeras.

Anul acesta de Craciun, va primi un set de tricotat. Trebuie sa invete ce-i gospodaria de pe acum daca vrea sa-l ia de barbat o femeie care sa aiba grija de el.

Anul trecut i-am luat o mini-bucatarie complet functionala. Il mosteneste pe taica-su’! Face al meu niste negrese de te lingi pe degete! Toti barbatii din vecini i-au cerut reteta dar nimeni nu le face ca el!

Ii sta bine cu sortul de bucatar. Subit, am o problema urgenta pe care doar gura lui o poate rezolva. Daca vrea sa ma stie fericita, in patul nostru nu e loc de refuzuri. Trebuie sa faca ce vreau eu si cand vreau eu, sa simta cine-i femeia in casa asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Nu straluceste de inteligenta dar e frumusel ca o papusa Ken si ii place sa stea acasa. Eu muncesc pentru doi si cand ma intorc, ar fi bine sa gasesc masa pusa si pe el spilcuit si aranjat. D-aia dau o poala de bani pe toate cremele lui de pe noptiera.

Cum sa nu calci stramb cand barbatul de langa tine miroase doar a Ciorba no. 5?

M-am intalnit ieri pe scari cu Nelu de la doi. Era imbracat in halatul de casa si mirosea de la distanta a ceapa. Maria nu mai are grija deloc de el. Daca vrea sa-i tina interesul treaz femeii lui, trebuie sa mai treaca pe la un salon si sa-si mai faca o manichiura din cand in cand. Cum sa nu calci stramb cand barbatul de langa tine miroase doar a Ciorba no. 5?

Dupa munca, o sa beau un pahar cu fetele. Au deschis un bar nou la doua strazi de birou. Sigur o sa strambe al meu din nas ca m-a asteptat iar cu mancarea calda si eu n-am venit.

O sa-i cumpar ceva dragut din drum. Poate un ceas, o cravata sau orice alt nimic mai poarta barbati ca sa se impopotoneze. O sa-i spun ca mi s-a prelungit o sedinta. Ce stie el ce-i aia munca?

Sta toata ziua acasa, se uita la stirile de la ora 5, mai sterge un praf, da cu aspiratorul. Trai, nineaca, pe camasa! Trebuie sa-mi zica multumesc. Eu il tin acasa ca-n palma si el huzureste. Parca a mai si pus vreo 4-5 kilograme pe el.

Degeaba citeste toate revistele alea pline cu diete. Cum vede o bomboana sau o clatita, nu se poate abtine. Zice ca numai gusta dar gusta uneori cate o farfurie intreaga.

In ultima vreme, cred ca a inceput sa-si faca de cap cu Gina. Am vazut-o intr-o zi cum i-a pus mana pe fund cand se urcau in lift. A pocnit-o el peste mana si a facut-o nesimtita dar eu cred ca i-a placut.

Citeste continuarea articolului De cand sta femeia la cratita?

Un articol de Carmen Olteanu publicat in Kudika.ro si preluat de Garbo.ro

Sursa foto: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri