19 Februarie 2013 publicat în Social 5 share-uri

Doi cercetatori, Corina Sas si Steve Whittaker, au realizat un studiu pe 24 de indivizi care tocmai trecusera printr-o despartire.

De obicei, despartirile sunt dureroase, dar se pare ca tehnologia poate face ca aceasta experienta sa fie si mai neplacuta. Din fericire, un cercetator roman vine cu o propunere ce ne-ar putea sa gestionam mai bine aceste situatii.

Doi cercetatori, Corina Sas de la Universitatea din Lancaster si Steve Whittaker de la Universitatea din California, Santa Cruz, au realizat un studiu pe 24 de indivizi care tocmai trecusera printr-o despartire, urmarind modul in care acestia gestionau materialele digitale (fotografii, filmari,mail-uri, muzica etc) legate de relatia de cuplu din care tocmai iesisera.

Astfel s-a constatat ca subiectii dezvoltasera o varietate de moduri in care „scapau” de aceste materiale, in functie de cat de raniti se simteau.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Depositphotos

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri