25 Iulie 2012 publicat în Social 25 share-uri

Cine sunt olimpicii Romaniei la Matematica? Si anul acesta, copiii care au fost la Olimpiada Internationala de Matematica s-au intors cu rezultate extraordinare:

Din invatamantul romanesc ne vin si vesti reci ca gheata, dar si vesti bune care starnesc inimile sa bata cu mandrie. Si anul acesta, copiii care au fost la Olimpiada Internationala de Matematica s-au intors cu rezultate extraordinare: Locul I in Europa si locul 10 din 100 de tari, la nivel international.

Olimpiada s-a desfasurat in Argentina, la Mar del Plata in 4-16 iulie 2012, iar echipa Romaniei a fost condusa de catre profesorul Radu Gologan.

Olimpicii romani, coordonati de profesorul Radu Gologan, au cucerit sase medalii - doua de aur, trei de argint si una de bronz la aceasta a 53-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica.Potrivit

site-ului Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, olimpicii romani au cucerit sase medalii - doua de aur, trei de argint si una de bronz - la a 53-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata la Mar del Plata (Argentina), in perioada 4-16 iulie 2012.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Vedeti foto pe  Pagina Facebook a Olimpiadei Internationale de Matematica 2012

Multiplu medaliat la competitiile regionale si internationale de profil, Omer Cerrahoglu, absolvent al clasei a X-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu" din Baia Mare, si-a trecut inca o medalie de aur in palmares. A doua medalie de aur a fost cucerita de Radu Bumbacea, absolvent al clasei a XII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti, si el laureat în numeroase randuri la aceleasi concursuri.

Medaliile de argint au intrat in posesia Ioanei Tamas si a colegilor sai Octav Dragoi si Stefan Ivanovici, toti absolventi in acest an ai Liceului International de Informatica din Bucuresti. Medalia de bronz i-a revenit lui Stefan Spataru (clasa a X-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri