16 Mai 2012 publicat în Social 101 share-uri

Traficul de fiinte umane reprezinta in acest moment una dintre cele mai des intalnite si raspandite crime. Traficul de fiinte este raspandit in toata lumea si imbraca forme diverse. Cele mai multe victime ale traficului sunt tinere femei si chiar fetite care sunt obligate sa se prostitueze.

Traficul de fiinte umane reprezinta in acest moment una dintre cele mai des intalnite si raspandite crime. Traficul de fiinte este raspandit in toata lumea si imbraca forme diverse. Cele mai multe victime ale traficului sunt tinere femei si chiar fetite care sunt obligate sa se prostitueze sau, in unele cazuri convinse sa se prostitueze, spre “binele celorlalti” (de obicei membri ai familiei).

Subiectul prostitutiei este unul extrem de delicat. Cel mai adesea, oamenii le privesc pe prostituate cu dispret si scaraba. Eu le privesc cu foarte multa empatie. “Ele si-au ales asta!”, mi se spune extreme de des. Dar oare cate fete aleg sa faca acest lucru din placere? Sa fim drepti… nu traim in filme cu frumoase venetiene contemporane care aleg ele de buna voie sa treaca prin cele mai traumatizente experiente! Portretul traficului de fiinte umane si al prostitutiei este unul oribil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Prostituatele nu se prostitueaza fiindca vor!

Din pacate, prostituatele din Romania sunt cele mai cunoscute in Vestul Europei si in loc sa ne gandim in ce situatie se afla, le punem in aceesi oala cu alti infractori.

„In fiecare an, tinerele din Romania devin victime ale traficului de fiinte umane si sunt exploatate sexual. Nu exista un tipar al victimei traficate. Ea poate fi fetita ta, sora ta, colega de banca sau de munca, nepoata ta, prietena ta cea mai buna, sau cine stie, ai putea fi chiar tu...”, atrage atentia Centrul Parteneriat pentru Egalitate, intr-o campanie foarte ampla, abia inceputa.

CPE, cu ajutorul partenerilor din Italia efectuat un studiu complex referitor la prostitutie, ale carui concluzii sunt triste. Studiul a luat in calcul si dimensiunea psihologica a traficului de fiinte umane. Iar trasatura comuna a fetelor care ajung sa fie traficate sau care ajung prin alte moduri sa se prostitueze este VULNERABILITATEA. Majoritatea fetelor provin din medii defavorizate, din familii disfunctionale unde abuzul era oricum model de comportament, unde figura masculina este mereu cea dominanta si unde suferinta pare a fi o normalitate, tinerele fete ajungand sa isi insuseasca umilinta, mi-a povestit Livia Aninosanu, directoare de Programe a CPE.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri