24 Aprilie 2012 publicat în Social 177 share-uri

O femeie de afaceri de succes din Marea Britanie de origine pakistaneza a fost de acord sa isi dezvaluie povestea dramatica care a inceput la varsta de 5 ani. Ea si-a infruntat fricile pentru ca alte fetite sa nu treaca prin acelasi calvar ca si ea.

La 37 de ani, femeia si-a facut curajul de a-si parasi in sfarsit sotul. Acest om ii transformase viata intr-un Iad. Ii interzisese pana si sa zambeasca! De ce? Pentru ca zambetul pe chipul unei femei este considerat „un semn de femeie de moravuri usoare”.

In comunitatile musulmane conservatoare, divortul a ramas in continuare un tabuu iar cei care aleg aceasta cale ajung sa fie ostracizati de familie si de prieteni. Acelasi lucru l-a patit si aceasta femeie dupa ce si-a parasit sotul. S-a trezit singura pe lume dupa ce parintii ei nu au ajutat-o. In cel mai negru moment al vietii sale a decis sa isi puna capat zilelor amare. Inca o data, fiica ei a ajutat-o si i-a dat forta sa mearga mai departe. In timp ce ii scria scrisoarea de adio, si-a dat seama ca inca nu este pregatita sa dea drumul celui mai bun lucru din viata ei. Si-a dat seama ca fetita are nevoie de mama ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii

„Pana cand nu te opresti din a te privi prin ochii celorlalti, nu poti sa iesi dintr-o casatorie abuziva si sa preiei controlul asupra propriei vieti.”

Femeia a crezut ca religia i-a facut rau asa ca s-a decis sa se converteasca la crestinism. Era decisa sa uite tot ce invatase din copilarie si sa porneasca de la zero. Astfel a cunoscut un preot care i-a spus ca nu religia a fost cea care i-a facut rau, ci oamenii. Cu ajutorul preotului ea a cunoscut o femeie de

aceeasi religie ca si ea, care i-a oferit un adapost asupra capului si o masa calda.

Atat i-a trebuit pentru a se reinventa. Azi ea este un antreprenor de succes si le ajuta pe alte femei musulmane sa invete care le sunt drepturile si ce inseamna o casnicie adevarata, fara chinuri, umilinte si lipsite de drepturi.

Image (C) : www.shutterstock.com - 2672137 . Used under license from Shutterstock.com 10.02.2008

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pe un subiect asemanator:

Cu valul jos... Revolutia nuda a femeilor din Islam

Care este legatura intre virginitate si carnetul de conducere?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi cat mai multe informatii despre tine si familia ta.

Image (C) Front si Main: www.shutterstock.com - 1297485 . Used under license from Shutterstock.com 9.26.2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri