24 Aprilie 2012 publicat în Social 177 share-uri

O femeie de afaceri de succes din Marea Britanie de origine pakistaneza a fost de acord sa isi dezvaluie povestea dramatica care a inceput la varsta de 5 ani. Ea si-a infruntat fricile pentru ca alte fetite sa nu treaca prin acelasi calvar ca si ea.

In urma cu cateva saptamani am dat intamplator peste un articol care m-a facut, intr-un final, sa izbucnesc in lacrimi. Nu este prima data cand citesc sau cand scriu un articol despre ororile pe care femeile trebuie sa le indure pentru ca s-au nascut in familii religioase sau conservatoare si obligate sa respecte obiceiurile si traditiile lasate din batrani. La fel este si povestea unei femei din Marea Britanie care, atunci cand avea numai 5 ani, a fost casatorita cu forta. Drama acestei femei este impresionanta cu atat mai mult pentru ca a avut curajul sa isi faca publica povestea pentru a atrage atentia asupra acestori cazuri cutremuratoare. Dorinta ei cea mai mare este ca femeile musulmane, inclusiv fiica ei, sa nu traiasca niciodata clipe precum a indurat ea.

Casatorita de la 5 ani

Ajunsa la 40 de ani, sub protectia anonimatului, o femeie de origine pakistaneza care locuieste in Marea Britanie a povestit drama pe care a trait-o la numai 5 ani. Ea isi aminteste cum se imbracase cu o rochita si se pregatea sa se bucure de cea de-a cincea aniversare a ei cand, de fapt, ea se pregatea sa se casatoreasca. „Erau foarte multe rude in casa si foarte multa activitate. Fusesem imbracata cu o rochie pe care mama soacra o cumparase pentru mine. [...] Sora mea mi-a spus mai tarziu ca mama soacra a spus <<In sfarsit, aceasta fetita frumoasa este a mea!>>”, citeaza The Sun.

Desi familia fetitei se mutase in Marea Britanie, se pare ca au continuat sa pastreze o legatura foarte stransa cu traditia si obiceiurile prezente in viata rurala din Pakistan, tara lor de origine. Aceasta casnicie nu a fost decat o respectare a traditiilor si mentinerea controlului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Anual, in jur de 1400 de astfel de cazuri sunt intalnite numai in Marea Britanie. In realitate se crede ca numarul adevarat este de 6500 de cazuri.

Image (C): www.shutterstock.com - 16072027 . Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri