O noutate din gama Kneipp, gama cu primrose, pentru piele uscata. Este un ajutor de nadejde in perioada rece, cand pielea noastra tinde sa se deshidrateze mai mult decat in mod normal.

“Natura ne ofera tot ceea ce avem nevoie pentru a ne pastra sanatatea!”

Pornind de la aceasta convingere, Sebastian Kneipp (1821-1897), un renumit calugar german, a valorificat proprietatile apei cu efecte spectaculoase pentru sanatatea organismului. Ulterior, aceste terapii au fost imbunatatite de catre specialistii Kneipp de-a lungul a peste 100 de ani si au fost transformate in adevarate experiente sezoriale. Acestea fac ca momentul baii sa devina o oaza spirituala care confera o stare interioara de bine intregului organism.

Recent Kneipp a lansat o gama speciala dedicate pielii sensibile si uscate. Mai ales in timpul iernii pielea foarte uscata are nevoie de o ingrijire speciala, iar noile produse de la Kneipp cu extracte naturale de Primrose au un efect calmant si de hidratare asupra pielii.

Gelul de dus cu Primrose curata delicat si protejeaza pielea. Lotiunea de corp calmeaza pielea iritata, ajutand-o sa isi recapete elasticitatea si catifelarea. In plus, continutul de uree de 10% asigura o hidratare intensa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Vino in farmaciile Help Net si descopera linia completa de ingrijire a corpului de la Kneipp si delecteaza-te cu esente naturale ce iti vor rasfata simturile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri