17 Noiembrie 2011 publicat în Shopping 39 share-uri

Colectia UGG Holiday 2011 ofera o gama larga de modele, de la cizme din piele, tratata special pentru a obtine un efect de stralucire, pana la cizme cu paiete, in culori neon stralucitoare. In aceasta iarna, cizmele pe care toata lumea le iubeste sunt cea mai buna optiune pentru un cadou calduros si confortabil.

In acest sezon, culorile stralucitoare sunt un “must have” al vacantei de iarna! Colectia UGG Holiday 2011 pentru femei continua sa fie imbogatita cu modele noi, in culori neon si metalice, pentru un look chic. Confortul si stilul sofisticat se regasesc si in colectia pentru barbati, conferind un stil aparte de incaltaminte trendy si cool. Copiii vor indragi cizmele cu captuseala din piele de oaie proiectate special pentru a le conferi confort maxim. Colectia pentru copii este in culori vesele, precum si in culori metalice, garantand succesul si popularitatea in randul celor mici.

Colectiile originale UGG Australia sunt disponibile in magazinele Collective din Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall si Plaza Romania, precum si in magazinul KIX din AFI Palace Cotroceni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri