3 Noiembrie 2011 publicat în Shopping 67 share-uri

'RED PASSION' by Agnes Toma - o colectie couture, sofisticata si ultra eleganta, realizata intr-un stil neoclasic, reinterpretat prin prisma valorilor consacrate ale brandului: forme epurate, detalii fine, proportii echilibrate si feminine, toate purtand amprenta unui LUX ASUMAT!

Agnes Toma a lansat pe 10 octombrie la Athenee Palace Hilton, intr-un cadru elegant si intr-o companie selecta, ultima sa colectie COUTURE 2012 - RED PASSION.

Tema colectiei porneste de la o intrebare de actualitate: ”Este luxul o necesitate?” ... Agnes considera ca DA, luxul este o necesitate in masura in care reprezinta aspiratia naturala a omului spre evolutie. Luxul devine astfel expresia, materializarea propriilor aspiratii, o forma de afirmare a diferentei, a particularului deci a individualitatii. Dar poate ca inainte de toate luxul este CREATIE la nivelul exprimarii individuale. (Individuala si colectiva in egala masura: aleg sa ma exprim ca entitate unica, irepetabila, si aleg sa-mi creez APARENTA care ma reprezinta, care ma exprima, OPTIM, in dialogul meu cu lumea...)

Acest concept sta la baza actualei colectii – COUTURE 2012 AT - o colectie care se adreseaza unei clientele exclusiviste, de showroom, a carei fidelitate este astfel rasplatita cu modele unice, tipare personalizate, produse ”custom made” pentru a individualiza necesitatile particulare, fizice dar si ...subtile ale unei femei speciale, unice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

„RED PASSION” – o colectie integrata conceptului de „couture-a-porter” - accentueaza una din aspectarile importante ale brandului AT: apropierea de valorile si structura couture-ului italian, o asumare stilistica a spiritului latin, pasional, de o stralucire si eleganta aparte, manifestat in dorinta oricarei femei de a fi in centrul atentiei, a unei femei care-si „traieste visul”, fiecare aparitie plasand-o in postura de diva, dominatoare prin constiinta de sine, prin forma, senzualitate si temperament!

Colectia are in centrul atentiei o femeie clasica si sofisticta, un spirit plin de forta si echilibru, in acelasi timp pasionala si romantica, senzuala si sensibila, o femeie preocupata atat de propria imagine dar si de dialogul (vizual, subtil) cu lumea, misterioasa si rafinata.

Personajul parcurge un drum al formelor de o ampla varietate, exprimata in croiuri sofisticate si diverse, vizand siluete diverse: drepte, tronconice sau ovoidale, avand linii geometrice sau fluide, structuri fixe in combinatie cu modelaje, volumetrii controlate sau spontane.

Vedeta de necontestat a colectiei este contrapunctul creat de croitoria „de atelier” (asa-zisul „hand-made”): aplicata, personalizata, experimentala pe alocuri, in combinatie cu linii, piese sau elemente perfect croite si impecabil executate, geometrii si volume controlate in asociere cu forme spontane si creative!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri