20 Octombrie 2011 publicat în Shopping 1 share-uri

MesteshukarButiQ lanseaza noua colectie de accesorii din argint facute de mesteri romi.

Fetele stiu cel mai bine cat indura pentru a fi frumoase. De la tocurile foarte inalte si pana la sedintele de cosmeticasi epilare. Asa ca orice fata a trecut prin chinul gaurilor pentru cercei. Multe nu isi mai amintesc dat fiind faptul ca erau mult prea mici cand le-au fost facute, altele au trecut prin chinuri mai tarziu.

Dar cat de frumos este sa ii porti! Nu cred ca exista fata careia sa nu ii placa cerceii. Sunt frumosi, sunt eleganti, sunt excentrici. La fel si inelele. Evident cel mai frumos este inelul de logodna, insa femeilor nu le lipseste din cutiuta de bijuterii o colectie personala de inele.

MesteshukarButiQ a lansat noua colectie de accesorii din argint facute de mesteri romi. Aceste accesorii fac parte dintr-o colectie ce reinterpreteaza si aduce in prezent teme vechi ale mestesugului.

Fiecare bijuterie este unica si are in spate povestea mestesugarului care a creat-o.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

MesteshukarButiQ revalorizeaza produsele manufacturate din lemn, rachita, papura, fier, cupru, alama, aluminiu, tabla zincata, metale preyioase si semipretioase, piele, panza, lut si a serviciilor muzicale lautaresti. Mai multe informatii pe www.mesteshukarbutiq.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri