Sambata, 13 iulie, a avut loc in cadrul saptamanei modei de la Berlin lansarea colectiei de primavara / vara 2012 En Garde by Stephan Pelger in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Berlin.

Colectia En Garde marcheaza al doilea show Stephan Pelger la acest eveniment international reconfirmand creativitatea, talentul si viziunea tanarului designer.

Colectia a fost formata din 28 de tinute moderne, elegante, feminine, accesorizate cu masti de scrima stilizate si broderii pretioase realizate dupa schitele designerului. Stephan Pelger propune pentru vara urmatoare materiale fluide, piele cognac, broderii extravagante, tonuri si combinatii de olive, mov si alb.

“In timp ce schitam si pregateam colectia, am fost tot timpul en garde, fiind constient de faptul ca lansarea acestei colectii reprezinta un pas decisiv in cariera mea de designer international. Am ales un nume puternic – EN GARDE – o provocare pe masura brandului STEPHAN PELGER. Ideile preluate de la acest sport se regasesc in croiul tinutelor: atitudinea indrazneata, eleganta si mastile stilizate”, a declarat Stephan Pelger.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Muzica pentru show a fost remixata si de aceasta data de celebrul DJ international Simone Anes special pentru prezentarea lui Stephan Pelger.

Stephan Pelger a avut alaturi o echipa de elita din moda romȃneasca:

Stilist: Ovidiu Buta
Designer incaltaminte: Mihaela Glavan
Designer masti: Kristina Dragomir

Prezentarea designerului s-a bucurat de prezenta pe catwalk a unor topmodele internationale precum Shermine Shahrivar, Tatiana Marinescu si Sara Nuru, iar din presa prezenta la show mentionam Vogue, Elle, Grazia, Bild, Tatler, Viva, 10 posturi de televiziune precum si sute de invitati - personalitati din industria modei nationale si internationale.

Despre Stephan Pelger

Absolvent al Fashion Institute Viena si castigator al unor importante concursuri de moda internationale, Stephan Pelger este unul dintre cei mai renumiti designeri romani. Inainte de lansarea propriului brand in Romȃnia in anul 2004, Stephan a lucrat pentru Missoni, Schella Kann, Di Vercallo. Colectia Eisblumen lansata in ianuarie 2011 la Merzedes Benz Fashion Week Berlin s-a bucurat de un succes rasunator, talentul si creativitatea designerului fiind apreciate de cele mai importante publicatii de profil nationale si internationale.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri