Stim cat de important este sa ai o pereche de incaltaminte comoda, dar in acelasi timp la moda atunci cand esti in vacanta, la care sa adaugi bineinteles ochelarii de soare care sa te protejeze de ultraviolete. De aceea Stilago iti aduce in aceasta saptamana reduceri la ochelarii de soare Ray Ban si Romeo Gigli si la produsele din gama Colors of California. Iar ca sa-l multumesti si pe cel mic, avem in campania de reduceri de saptamana aceasta si produse de la Diesel Kids, de care cu siguranta te vei indragosti.

Ray Ban – Sa nu te ascunzi niciodata!
Ochelarii de soare Ray Ban au fost creati in 1936, ca urmare a experientei unui aventurier care a calatorit cu balonul si s-a plans ca soarele i-ar fi afectat ochii in timpul calatoriei. Ray Ban a reusit sa patrunda in lumi atat de diferite, precum Hollywood si Armata Statelor Unite ale Americii. Mesajul brandului? Sa nu te ascunzi niciodata! Gandeste pe cont propriu! Doar prin tine insuti poti fi la moda!

Colors of California – originalitate si culoare
Ultima colectie Colors of California aduce un suflu proaspat prin incaltarile comode, in culori vii, tineresti. Incaltamintea este potrivita atat pentru plaja si plimbari, cat si pentru o tinuta mai eleganta. Esential este ca orice model va aminti de vara si de distractie.

Phard – calitate la pret avantajos
Phard este unul dintre cele mai cool si in voga trenduri italiene, care ofera o gama larga de blugi, imbracaminte, tricotaje, incaltaminte si accesorii. Brandul incearca sa aduca in atentia publicului ceea ce este in trend in momentul de fata. Phard se adreseaza unui public tanat, hotarat si care are asteptari mari. Fiecare colectie noua reflecta gustul pentru cautarea solutiilor neobisnuite si capacitatea de a combina continuitatea si noutatea, pentru ca brandul sa atinga senzatiile de libertate si prospetime pe care si le propune. Produsele Phard se concentreaza atat pe calitatea materialelor, cat si pe preturi avantajoase pentru publicul sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Replay watches – stil si rapiditate
Ceasurile Reply sunt la moda si potrivite pentru persoanele cu un ritm rapid, pregatite de orice. Ceasurile brandului replay incorporeaza un stil unic cu o rezistenta de inalta calitate. Sunt lucrate cu o atentie exceptionala la detalii fine, au un aspect deosebit si sunt considerate accesorii desavarsite.

Giancarlo Ferré Beachwear – design si arhitectura
Designerul italian Giancarlo Ferré a studiat initial arhitectura si a lansat prima sa colectie de imbracaminte pentru femei in 1978. Cunoscuta pentru liniile clare, taiere exacta si cusaturi vizibile, eticheta Ferré a fost influentata de primele calatorii ale designerului in Asia. Ferré Beachwear vine pe Stilago cu reduceri substantiale, pentru a oferi un look elegant doamnelor si domnisoarelor aflate in vacanta.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Diesel Kids – durabilitate si veselie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri