Venit din Roma, LIST a deschis sambata 18 Iunie, in Baneasa Shopping City, primul magazin din Romania.

Din …. Iunie, femeile se vor simti rasfatate de alegerile in materie de stil, odata cu primul magazin LIST deschis in Romania. Cu un ADN pur italian, LIST a deschis in Baneasa Shopping City un spatiu de 100 mp, punand astfel Romania pe harta celor deja 20 de tari din trei continente unde LIST a construit traditii in materie de stil.

Cele doua colectii, Prêt-à-Porter si Cruise sunt pentru femeia ce isi doreste sa fie impecabila, pana la ultimul detaliu. Hainele, accesoriile si incaltamintea propuse de LIST sunt rezultatul unei echipe de tineri designeri si a eforturilor de productie in Italia, ce prezinta acum in Bucuresti o scena a seductiei feminine.

LIST construieste pe cultura esteticului un stil senzual si flatant pentru siluetele feminine ale caror preferinte in materie de fashion sunt intr-o permanenta evolutie.

Prêt-à-Porter

Intoarcerea unui ritm chic, elegant, bazat pe numai cateva elemente, in cele doua teme de sezon:

1. Retro Charm
2. Acolo unde infloresc florile

Propunerile de vara sunt dominate de inspiratie si evoca un stil ce este adesea asociat cu miscarile fenomenului artisitic, in istoria artelor. Sunt imagini dominate de culoare si putere ce fac intrarea in scena pentru curele subtiri alaturi de talii inalte si fuste cuminti pana la genunchi pentru fete bine crescute.

Sunt propunerile pentru care dantela, printurile florale si accesoriile in culori puternice deseneaza sezonul. Materialele plisate intr-o paleta de culori pastel sau dungi evoca femeia classy a anilor ’50 si o moda ever-green. Figura acestei veri este Audrey Hepburn intr-o rochie neagra mini din doua straturi de sifon, prinsa in jurul mijlocului cu o funda sarmanta si decorate cu mici flori albe si negre, din material textil.

Cruise

LIST propune pentru vara 2011 o paleta bogata de stiluri pentru o si mai bogata paleta de ocazii de vara, fie ca este vorba despre o ceremonie frumoasa in parc sau un eveniment corporate, petrecerea celor mai buni prieteni sau o gala de binefacere.

In mod natural, piesa directoare a colectiei este rochia, completata de top-uri sau bluze, jachete si pantaloni, mereu accesorizate. Temele directoare ale colectiei sunt:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri