Irina Schrotter semneaza noua colectie din cadrul proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in anul 2009. Pantofii creati de designerul vestimentar se vor gasi in magazinul Sepala, de pe Strada Benjamin Franklin numarul 9, pana la sfarsitul lunii iunie.

Comunicat de presa

“E firesc ca o colaborare atat de indelungata sa se transforme intr-un produs care sa imbine filosofiile celor doua branduri. Pentru noi, femeile, incaltamintea este la fel de importanta ca hainele. Simplitatea si calitatea pieselor marcii mele sunt perfect completate de finetea taieturilor si moliciunea materialelor din pantofii semnati de Mihaela, care are indiscutabil unele dintre cele mai bune calapoade din tara”, spune Irina Schrotter.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Proiectul TouchedBy va continua in iunie cu creatiile lui Mihai Dobrovolschi, in iulie cu designerul vestimentar Alina Botea, in septembrie cu fotograful Alex Galmeanu si in octombrie cu designerul vestimentar Lucian Broscatean.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Printre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Ovidiu Buta, Stephan Pelger.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand - Sepala - in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week). Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vandut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii. Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

Pentru mai multe informatii, accesati www.sepala.ro si https://www.facebook.com/MihaelaGlavan.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri