Folli Follie lanseaza noua colectie de accesorii Logomania al carei amestec de culori, modele si dimensiuni este pur si simplu irezistibil si colectia de primavara-vara 2011 Dream Girls, care te va insoti pe parcursul unui sezon de vis, plin de reverie, de peregrinari in peisaje suprarealiste si reminiscente de melancolie.

Colectia Dream Girls a fost inspirata de romantismul brizei de vara si are imprimeuri cu modele indraznete si abstracte si cu motive florale, combinate cu imagini ale fetelor visatoare, printr-o juxtapunere minunata intre vis si realitate. Colectia sarbatoreste zilele vaporoase, lenese, de vara, acea perioada a timpului in care totul pare posibil. Efectul de vis este accentuat de imaginile pline de emotie ale fetelor atractive, gata sa se imbarce intr-o aventura estivala, plina de bucurie, iar fantezia este combinata cu flori de primavara si de vara.

2011 este Anul Iepurelui, iar conform traditiei chineze iepurele reprezinta linistea si calmul. Brelocuri in forma de iepure va vor insoti toata ziua si va vor aduce energie pozitiva. Iepurii apar jucaus si modern si pe imprimeurile gentilor din aceasta colectie pentru a va aduce liniste, calm si noroc in 2011.

Abstracte si in acelasi timp explicite, cu forme geometrice si romantice, cu influente pop si suprarealiste, pline de culoare, accesoriile Dream Girls creeaza un amestec de ganduri, aspiratii si fantezie. O colectie moderna de genti de zi si de seara, genti incapatoare, posete de seara, portofele si esarfe sunt la dispozitia fashionistelor care au un program incarcat, ce-si pot compune acum cu usurinta un stil impecabil. Accesorii moderne charms pentru genti, disponibile in doua variante de culori – rosu-gri si verde deshis-verde inchis, cu ornamente de piele bej, vor intregi tinutele de zi.

Colectia acestui sezon de accesorii Logomania este chic, stralucitoare, mai sofisticata si expresiva ca niciodata. Genti de mana din nylon, cu logo-ul Folli Follie, se adreseaza celor care vor sa-si sublinieze eleganta intr-un mod discret. Sunt disponibile intr-o mare varietate de culori: rosu, negru, bronz, violet, roz. Trebuie doar sa-ti alegi culoarea si modelul favorit in functie de starea de spirit, stil si look.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri