7 Martie 2014 publicat în Shopping 18 share-uri

Meriti ce e mai bun! Poate suna ca un cliseu, dar e timpul sa te apreciezi la justa valoare. Este luna femeii si acum mai mult ca oricand, e momentul perfect sa renunti la falsa modestie si sa fii mandra de femeia care ai devenit. Zi de zi, faci fata cu succes tuturor “rolurilor” pe care ti le-ai asumat. De Ziua Femeii e timpul sa te rasfeti! Rupe-ti cateva clipe din programul incarcat al zilei si fa ceva doar pentru tine. Iesi la o cafea cu fetele, mergi la spa, sau cutreiera magazinele intr-o sesiune intensiva de shopping. Si inca ceva… fa-ti cadoul mult dorit!

Comunicat de presa

Pentru ca esti femeie, in mod sigur stii sa apreciezi o bijuterie deosebita care sa-ti puna in valoare feminitatea, frumusetea si… valoarea! Iar pentru asta, nimic nu este mai potrivit decat o bijuterie cu cristale Swarovski! Nu sunt doar extrem de frumoase si elegante, dar nici nu va trebui sa-ti golesti cardul pentru a o achizitiona. Crystal-Fashion, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, ce pot fi realizate in peste 100 de culori, exclusiv din cristale Swarosvki.

Si pentru ca esti o femeie moderna, care tine cont de tendintele actuale, ce-ar fi sa te inspiri din bijuteriile pe care le poarta cu succes vedetele? Gala premiilor Oscar a avut loc de curand si, ca de fiecare data, marile staruri de cinema au stralucit, la propriu si la figurat! Diamante si bijuterii opulente au infrumusetat tinutele semnate de marii designeri ai lumii, dand inca o data “tonul” in materie de trenduri. Adopta stilul lor si nu vei da gres!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

In ceea ce priveste cerceii, starurile au preferat fie modelele statement, cu pietre mari in taieturi sofisticate si un design original (precum Lupita Nyong'o, Sandra Bullock, Angelina Jolie, Jessica Biel sau Penelope Cruz), fie cerceii mici cu diamante, a caror eleganta clasica este nemuritoare, pe care i-au purtat impreuna cu coliere impunatoare (precum Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Naomi Watts sau Kirsten Bell).

Si pentru ca am mentionat colierele, in privinta lor cuvantul de ordine in seara Oscarurilor a fost “impresionant”. Diamante mari sau prinse cu maiestrie in coliere cu design elaborat, au impodobit gatul si decolteul vedetelor, dand un plus de stralucire outfiturilor impecabile. Mizează pe colierele statement si vei straluci la evenimentele importante din viata ta!

In ceea ce priveste bratarile si inelele, vedetele urmeaza tendintele anuntate pentru acest sezon. Se poarta multe inele, la aceeasi mana, pietrele mari sau modelele supradimensionate. Daca preferi modelele simple, clasice, cel mai bine este sa le asortezi insa cu bratari tip cuff sau bratari suprapuse (precum cele purtate de Jessica Biel, Julia Roberts sau Olivia Wilde).

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Viziteaza atelierele Crystal-Fashion si vei regasi bijuterii asemanatoare cu cele purtate de vedete!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri