Coty Inc. a anuntat astazi cea mai noua colaborare pentru 2014, când va fi lansata o colectie capsula Rimmel London realizata cu una dintre cele mai apreciate artiste ale muzicii internationale, Rita Ora.

Comunicat de presa

Rita Ora se integreaza perfect in stilul britanic, datorita farmecului sau pe care il va impregna si asupra noii colectii de machiaj pe care o va lansa impreuna cu Rimmel London. Artista a stiut sa exploateze imaginea sa fascinanta de pe scena, iar alaturi de Rimmel London va crea unele dintre cele mai interesante si mai impresionante nuante de rujuri si de oja ale sezonului, ce vor fi lansate in februarie 2014.

Rita se lasa intotdeauna purtata de instinctele sale. Este inspirata de muzica, de sunete, de moda, culoare, de distractii, de viata in general. Stilul sau personal este intr-o continua evolutie, aceasta fiind una dintre principalele influente londoneze pe care le denota comportamentul sau. Stilul sau dinamic si dezinvolt este o imbinare indrazneata intre podiumurile prezentarilor de moda si strazile cele mai fashion ale Londrei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Rita a ajuns pe primul loc in topuri cu hit-urile “Hot Right Now”, “RIP” si “How We Do (Party)”. Primul ei album “Ora” a fost lansat la putin timp dupa ce piesele ei au cucerit topurile din UK si a devenit instant un album international de mare succes. Acum intreg mapamondul asteapta ca artista sa scoata al doilea album.

Suntem extrem de incantati ca avem o noua colaborare cu una dintre cele mai de succes artiste, Rita Ora. Este tanara, are o cariera internationala de succes, are o imagine proaspata si suntem siguri ca isi va pune amprenta creativa asupra Rimmel London”, a justificat acest parteneriat Johanna Businelli, SVP Global Marketing Coty Beauty Colour Cosmetics.

“Rita este o veritabila London girl, care isi gaseste sursa de inspiratie pentru melodiile ei in strazile Londrei, asa cum si Rimmel se inspira din look-urile londoneze pentru a crea produse noi”, a declarat vice-presedintele al Global Marketing Rimmel, Friedemann Schmid.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

“Cu aceasta noua colectie capsula ne dorim sa imbinam spiritul strazilor Londrei cu stilul eclectic al Ritei si abia asteptam sa dezvaluim rezultatul acestei colaborari de succes”, a continuat Friedemann Schmid.

“Intotdeauna mi-au placut produsele Rimmel si modul cum a evoluat acest brand. Acum sunt fericita ca o sa colaborez cu un brand la moda. Eu sunt obsedata de machiaj, mereu am fost indrazneata in combinarea culorilor, astfel ca ma bucur ca mi s-a oferit sansa de a-mi crea propria colectie de machiaj Rimmel. Este un vis care a devenit realitate!” a declarat Rita Ora.

Planurile de marketing sunt momentan in curs de dezvoltare, astfel ca mai multe informatii despre colectie vor fi oferite in preajma lansarii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri