Inspiratie de vara de la Takko Fashion:

Sezonul cald ne-a pregatit una dintre cele mai toride veri. Pe langa hidratarea corespunzatoare si atat de necesara, tinuta devine un aliat de pret in a face fata cu succes temperaturilor extreme.

Inspiratie de vara de la Takko Fashion:

Piesele vestimentare din materiale vaporoase si lejere, care permit pielii sa respire si iti confera totodata un look sic sunt laitmotivul acestei veri. Asadar, trebuie sa te asiguri ca garderoba ta va abunda in rochii, fuste, camasi si pantaloni scurti.

O rochie dintr-un material fluid este alegerea potrivita pentru o zi calduroasa. Accesoriile fac insa diferenta intre un rezultat banal si unul statement, asa ca alege sa o accesorizezi cu o geanta si o palarie din rafie, detalii care asigura un aer boem. Completeaza tinuta cu o bratara supradimensionata.



Considerati un articol vestimentar barbatesc, pantalonii scurti si-au castigat un loc sigur in garderoba oricarei femei si sunt piesa de rezistenta pentru o tinuta de vara. O pereche de culoarea piersicii este ca o gura de aer racoritor in zilele in care temperaturile depasesc 30 de grade. Poarta-i cu o bluza dintr-un material vaporos, cu motiv floral, si o palarie casual din paie cu o esarfa turcoaz pentru un plus de feminitate.



Adeptele pantalonilor lungi nu trebuie sa cada in banalitate si pot aduce un aer fresh in garderoba lor cu o pereche de pantaloni cu imprimeu floral. Cu o camasa albastra fara maneci se obtine un outfit nu doar pentru o zi la birou sau o iesire in parc, ci un look demn de o seara petrecuta in oras. Un plic negru, o bratara, o pereche de cercei si un accesoriu de par ce respecta paleta cromatica de albastru sunt detaliile care dau unitate tinutei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri