9 Iulie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Femeile in pas cu moda vor opta pentru culorile pastel, preferatele marilor case de moda in 2013. Asadar, exista o gama larga de culori prin care ele isi pot exprima personalitatea: de la galben pal, lila, roz, bleu, verde mint, pana la culoarea fildesului si nuante deschise de corai.

Comunicat de presa

Tipul croielii, textura materialelor, culoarea si lungimea unei piese vestimentare sunt detalii aparent neinsemnate la prima vedere, insa luate ca un tot unitar, ele spun multe despre persoana care le poarta.

De aceea, Only For You ti-a pregatit in colectia de primavara – vara hainele perfecte pentru a-ti exprima personalitatea: tinute elegante, confortabile si, nu in ultimul rand, in tendinte – ele reprezinta secretul care te va face sa fii remarcata.

Cele mai noi tinute de la Only For You fixeaza accente moderne pe materiale usoare in culori pastelate, ingredientele perfecte ale unui look mereu proaspat, elegant si la moda. Noua colectie se adreseaza femeilor care vor sa poarte culorile pastel vara aceasta, deoarece s-au saturat de nuantele puternice si inchise care si-au pus amprenta asupra sezonului trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele
Tinutele imbina perfect liniile fine cu influentele moderne, punandu-si amprenta asupra unui mix perfect dedicat femeilor atractive si increzatoare in ele insele.

Colectia se adreseaza clientilor rafinati, emancipati si dornici sa se afirme, oferind posibilitatea de a alege dintre croielile clasice, elementele moderne si tinutele casual, piesele vestimentare care le reflecta cel mai bine personalitatea.

Ce se poarta vara asta

Femeile in pas cu moda vor opta vara aceasta pentru culorile pastel, preferatele marilor case de moda in 2013. Asadar, exista o gama larga de culori prin care ele isi pot exprima personalitatea: de la galben pal, lila, roz, bleu, verde mint, pana la culoarea fildesului si nuante deschise de corai, toate pot fi combinate intr-o tinuta care se se muleze perfect pe gusturile fiecareia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri