28 Iunie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Ai multi prieteni. Care aleg rand pe rand sa spuna „marele DA”. Vrei sa participi, desigur, sa le fii aproape. Totodata nu iti permiti sa lasi garda jos in materie de stil vestimentar. Ti-ai obisnuit prietenii sa fii o aparitie stilata, eleganta si surprinzatoare.

Comunicat de presa

Dar la fel de adevarat este ca nuntile te destabilizeaza din punct de vedere financiar, cu atat mai mult cu cat ti-ai planificat si un concediu de vis vara aceasta. Ce e de facut?

Vestea buna este ca ai la dispozitie o gramada de optiuni cost-effective, trebuie doar sa le cauti: rochii mini de la 29 lei, rochii lungi de la 139 lei, pantofi eleganti de la 79 lei, posete-plic de la 29 lei sau coliere de la 19 lei! Uimitor, dar adevarat. Sfatul nostru: urmareste in marile centrele comerciale magazinele care au inceput deja campania de reduceri de vara! Sigur vei gasi ceva potrivit si pentru tine.

Consuela Rusu, fashion adviser New Look, te ajuta cu cateva ponturi despre cum sa ne alegem outfitul perfect pentru nuntile de vara:
• Cu stilul clasic nu vei da niciodata gres. Negru, alb, gri, vor fi intotdeauna la moda! Daca vrei, te poti juca, in schimb, cu accesoriile. Pune-ti in valoare inventivitatea si vei reusi sa iesi in evidenta. Rochia aleasa este neagra? Va arata splendid asortata cu o pereche de pantofi rosu corai si cu accesorii in ton.
• Alege materiale vaporoase, matasuri si voaluri. Sa te simti cat mai lejer!
• Tocurile sunt un must. Iti vor pune mai bine in evidenta silueta si sunt elegante, ne place sau nu. Dar daca nu te simti confortabil pe tocuri inalte, poti alege fara probleme tocuri medii. Doar vrei sa dansezi toata noaptea, nu?
• Joaca-te cu dimensiunile si cu asimetriile, sunt foarte in trend. Voaluri lungi peste rochii mini, rochii prinse doar pe un umar, rochii tip frac – toate se poarta vara aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Nu te lasa descurajata de bariera financiara. Poti sa arati splendid, chiar si cu bani putini. Iti dam un pont: la New Look gasesti produse reduse cu pana la 50%, incepand din 19 iunie - rochii lungi sau mini, posete, pantofi si accesorii, tot ce ai nevoie ca sa fii chic si chiar putin mai mult.

Descopera rpoduse irezistibile pentru o tinuta de vis in galeria foto de mai jos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri