25 Iunie 2013 publicat în Shopping 2 share-uri

Modelele cu forme supradimesionate sau cele cu accente retro sunt vedetele verii! Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.

Modelul aviator, forma de ochelari foarte populara in acest moment, este recomandata celor care au o fizionomie a fetei usor triunghiulara. Astfel, vor fi scoase in evidenta liniile fetei si se va accentua stilul personal.

Ochelari de soare aviator – 49,99 lei


Ochelari de soare aviator cu rama colorata – 29,99 lei

”Daca se va tine cont de aceste cateva reguli in alegerea ochelarilor in functie de forma fetei, atunci orice impatimita de moda se va putea alinia tendintelor noului sezon. Imbinarea culorilor si a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiratiei si a stilului personal”, este de parere Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

In acord cu aceste tendinte, incepand cu data de 27 mai, in cele 41 de magazine Meli Melo este prezenta colectia Honolulu, o gama de accesorii pe cat de variata, pe atat de inedita si colorata. Transpusa parca dintr-o imagine din Hawaii, colectia este plina de personalitate, inspira si completeaza tinutele acestui sezon. Intre accesoriile vedeta ale colectiei se numara si ochelarii de soare, in culori diverse si in forme deosebite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri