25 Iunie 2013 publicat în Shopping 2 share-uri

Modelele cu forme supradimesionate sau cele cu accente retro sunt vedetele verii! Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.

Comunicat de presa

Ochelarii de soare sunt, cu siguranta, accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei impatimite de moda. Alesi in functie de fizionomie, dar si de stilul vestimentar, acestia sunt un accesoriu care poate completa si transforma cu succes orice tinuta.

Tocmai din acest motiv, stilistii Meli Melo Paris recomanda adoptarea unui stil indraznet in accesorizare, care sa tina cont mai putin de regulile de asortare. De aceea, potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care sa dea un aer unic tinutei, dar care sa ofere, in acelasi timp, protectia necesara impotriva razelor de soare.

”Imaginatia poate fi lasata libera in acest sezon, pentru a obtine combinatii interesante si indraznete de culori si forme. Totusi, din geanta numanui nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare in stil retro, care pot fi combinati cu o tinuta vintage, cat mai lejera si feminina. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservati si ar aduce un accent chic oricarei tinute”, a declarat Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Pentru a face alegerea potrivita in achizitionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important sa se tina cont de fizionomie.

Astfel, stilistii Meli Melo sunt de parere ca, in cazul unei fete ovale sunt potriviti ochelari cu lentile late, linie evidentiata cu precadere de modelele cu accente retro.

Ochelari de soare Animal Print – 29,99 lei



Ochelari de soare retro – 29,99 lei

Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.

Ochelari de soare cat eyes retro – 29,99 lei


Ochelari de soare cat eyes black&white – 29,99 lei

Foto homepage: Fashion Sunglasses - Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri