MOJA.ro anunta intrarea pe site a doua colectii optimiste si minimaliste, respectiv Atu si Sepala by Mihaela Glavan.

Comunicat de presa

MOJA.ro anunta intrarea pe site a doua colectii optimiste si minimaliste, respectiv Atu si Sepala by Mihaela Glavan.

Sepala by Mihaela Glavan este unul din brandurile de incaltaminte de pe piata autohtona. Creatiile Mihaelei Glavan se remarca prin designul grafic, minimal si usor de asortat la orice tinuta. Calitatea pantofilor este garantata de materiale bine alese si finisaje impecabile. Sepala este 100% produs in Romania.

Pe MOJA.ro se regasesc incepand cu aceasta saptamana peste 20 de modele diferite de pantofi pentru o gama variata de gusturi – de la balerini comozi pentru tinute de zi pana la pantofi eleganti cu toc pentru evenimente de seara. Preturile produselor se incadreaza intre 300 si 450 lei.

Atelier ATU este un brand vestimentar care pune accent pe linii minimaliste, simple, rotunjite si pe detaliile care nu se vad, dar se remarca. Materialele folosite sunt naturale, exista suprapuneri de bumbac si tul, tesatura din bumbac semitransparent, vascoza modelata la cald.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Colectia Couture de pe MOJA.ro este o colectie manifest cu 24 de piese ce contin elemente ce se intrepatrund si se scot in evidenta: printuri, bumbac satinat, rips din matase si jersey. Preturile produselor variaza intre 300 lei si 1600 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri