18 Iunie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Cu ajutorul animal print-ului poti crea un look clasic si sofisticat sau un look seducator si indraznet. Invata cum sa porti animal print-ul cu eleganta si mult bun gust!

In diverse forme, animal print-ul este in tendinte de ani buni. Ne place mult multora dintre noi. In acelasi timp insa este pretentios, atat de pretentios, incat doar cateva greseli micute in ale bunei sale purtari ne pot aduce aproape de ridicol.

Animal print este perfect pentru un look sofisticat si seducator

Cu ajutorul animal print-ului poti crea un look clasic si sofisticat sau un look seducator si indraznet. Animal print-ul a fost parca conceput pentru femeia moderna, atat de bine i se potriveste. Emana senzualitate, feminitate, dar aduce si un strop de dramatism si indrazneala in tinuta. Totul consta in a respecta cateva reguli atunci cand alegi sa porti animal print.

Foto 1: Bluza animal / leopard print . Foto 2: Rochie cu print leopard

Una din regulile de baza a purtarii animal print-ului este sa eviti sa fii acoperita integral in animal print. Nu te imbraca niciodata din cap pana in picioare in animal print! Risti sa ai tinuta prea incarcata, obositoare din punct de vedere vizual. Evita totodata imprimeurile tip leopard, zebra, tigru, sarpe in culori tipatoare, mergand pe mana celor in tonurile pamantului sau in tonuri neutre ori cat mai apropiate de printul animal natural, asa cum se regaseste el in salbaticie, pe animalul respectiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Haine cu animal print in culori tari

In cazul in care te hotarasti totusi pentru o culoare tare a animal print-ului, pentru a contrabalansa aceasta extravaganta, opteaza pentru forme si croieli clasice.

Foto 1: Rochie animal print by Ellen Tracy. Mai multe modele de rochii animal print disponibile la Boutique Malll

Foto 2: Rochie Animal Print by Anne Klein. Mai multe modele disponibile la MyCloset

O rochie petrecuta sau un blazer cu animal print sunt suficiente pentru a insufleti o tinuta. Rochiile in stil animal print trebuie sa urmeze si ele o regula a clasicitatii si sa nu aiba decolteuri spectaculoase, nici sa fie exagerat de stramte, ci sa aiba o constructie bine definita, flatanta pentru linia corpului tau.

In plus, daca ai optat pentru o rochie care are integral animal print, pentru a lasa ca animal print-ul sa fie in continuare punctul glam al atractiei, accesoriile nu trebuie in niciun caz sa atraga atentia. Opteaza pentru accesorii minimaliste, in tonuri care se integreaza tinutei.

Accesorii cu animal print pentru a integra subtil acest imprimeu in garderoba ta

Daca animal print-ul ti se pare prea mult pentru tine, o solutie este aceea de a-l folosi intr-un mod mai restrans, in accesorii precum genti, esarfe, pantofi sau chiar bijuterii. Pentru un look retro, opteaza pentru printul de leopard si un machiaj si o coafura simple si clasice.

Foto: Rochie rosie + curea animal print. Brand: Tahari by ASL. Mai multe modele de curele cu animal print la Boutique Mall

De asemenea, multi spun ca este gresit a combina doua animal printuri fiindca vizual vorbind risti sa cazi in exagerare. Nu purta mai mult de o singura piesa vestimentara tip animal print, o piesa minimala, este si sfatul nostru...

Poti insa sa porti si doua animal print-uri intr-o singura tinuta (gen bluza+fusta, top +fusta etc) tinand cont de conditia ca acestea sa aiba acelasi imprimeu in culori diferite sau imprimeuri diferite in culori similare. Un bun exemplu de purtate a doua imprimeuri animal sau chiar a doua imprimeuri diferite (animal print + imprimeu cu inimioare) in cadrul aceleiasi tinute este fotografia de mai jos:

Foto 1: Marks and Spencer; Foto 2: Marks and Spencer

Foto homepage: Betty Barclay

Cu ce alte culori sa combini hainele cu animal print


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri