Alexandra Badoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme in Romania! Noua colectie primavara vara 2013 “Moda a la Paris” este inspirata de divele frantuzesti de altdata si invita la feminitate, delicatete si romantismul Parisului anilor ’60.

Comunicat de presa

Prezentatoarea stirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme in Romania!

”Ma simt onorata sa fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Aceasta companie functioneaza de ani buni in piata romaneasca, respectand femeia, moda si bunul simt. Imi doresc ca impreuna cu echipa din spatele acestui brand sa promovam stilul chic si trendy prin tinutele de inspiratie frantuzeasca! Mai mult de-atat, ne propunem ca fiecare doamna sau domnisoara sa se simta cu adevarat «La Femme»”, spune Alexandra.

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii romanesti in domeniul retailului vestimentar marcheaza lansarea conceptului si colectiei La Femme primavara-vara 2013 – Moda à la Paris – atat pe noua platforma online www.lafemme.ro, cat si in magazine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Alegerea Alexandrei a fost una usoara si fireasca. Este tanara, frumoasa si fermecatoare si vrem ca toate clientele noastre sa se simta la fel. Este un model demn de urmat, o persoana talentata, care s-a pastrat modestia. Eleganta si cu bun gust, Alexandra este una dintre tinerele prezente in televiziune despre care am considerat ca reprezinta «chicul parizian» pe care La Femme il doreste prezent in Bucuresti, micul Paris”, afirma Magda Trandafirescu, manager La Femme.



Noua colectie primavara vara 2013 “Moda a la Paris” este produsa in Franta si este inspirata de divele frantuzesti de altdata. Noua colectie invita la feminitate, delicatete si romantismul Parisului anilor ’60. Fustele clos, rochiile seducatoare de seara si combinatii delicate din voal si brocart aduc un omagiu divei pariziene si stilului sau inconfundabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri