30 Aprilie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Descopera noua colectie New Look dedicata verii 2013!

Colectia de costume de baie New Look este acum in magazine. Piesele colectiei au preturi ce variaza de la 19,9 la 69,9 lei.

New Look aduce in magazine Colectia Swimwear 2013, inspirata din patru colturi ale lumii, astfel incat orice femeie se va simti cu usurinta frumoasa si perfecta pe plaja, dar si la piscina. India este invocata in culori vibrante si imprimeuri exotice, in vreme ce Africa este reprezentata prin imprimeuri seducatoare de tip leopard sau sarpe.

America este ilustrata prin motive geometrice aztece, mexicane si imprimeuri cu palmierii glamorous din Miami. Hawaii-ul este foarte bine pus in valoare prin flori tropicale si prin imprimeuri pline de culoare in nuante de galben, verde, corai sau roz.


Sutien costum de baie, Pret: 39.9 Lei


Slip costum de baie: 19.9 lei

„Must-have-ul acestui sezon in materie de costume de baie este animal print-ul, care va oferi, cu siguranta, detaliul stand out pe plaja. Colectia de costume de baie New Look aduce in prim plan detaliile care fac diferenta - mixuri de culori tari si imprimeuri. In plus, accesibilitatea la nivel de preturi face ca orice clienta sa plece multumita din magazinele noastre”, a declarat Carmen Maruntelu, PR & Marketing Manager New Look Romania.

Recomandarea New Look: pregateste-te din timp de plaja!



Sutien costum de baie galben: 39.9 lei


Slip costum de baie galben: 19.9 lei


Sutien costum de baie cu imprimeu multicolor: 69.9 lei


Slip costum de baie cu imprimeu multicolor: 54.9 lei
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Citeste mai mult pe Envy.ro

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri