16 Aprilie 2013 publicat în Shopping 25 share-uri

Esti curioasa ce spun astrele despre garderoba ta de primavara? Oare iti vei gasi pantofii sau rochia perfecta? Afla ce spun planetele despre cum te vei purta sezonul acesta!

Berbec

Esti tot timpul pe fuga si ai nevoie de piese lejere care sa-ti ofere tot confortul. Ti se potriveste perfect stilul casual, cu piese pe care sa le poti asorta usor si pe care le poti purta pe tot parcursul zilei. Fa senzatie cu o jacheta biker de culoare rosie, foarte feminina, ce-ti pune in valoare talia. Combin-o cu o pereche de pantofi, cu tricouri oversize si cu o pereche de botine cu tocuri ametitoare.



Jacheta disponibila in magazinul Zega.ro Pret:246.75 Lei


Taur


Esti un semn feminin, prin definitie. Iubesti culorile pastel si texturile fine si delicate. Iti plac rochiile si fustele versatile, pantofii cu toc stiletto. Alege o rochie feminina, realizata din jerseu, potrivita pentru starea ta optimista.



Rochie disponibila in magazinul 3suisses.ro Pret: 97 Lei


Gemeni


Esti foarte sociabila si iti place sa cunosti tot timpul persoane noi. Se pare ca sezonul acesta vei avea parte de multa distractie si relaxare. Tinutele vesele, lejere sunt ideale pentru starea ta. Poarta cu incredere unul dintre trendurile sezonului, dungile alb-negru. Experimenteaza o tinuta sofisticata: o pereche de pantaloni in dungi alb-negru, o camasa neagra si o pereche de pantofi cu toc cu accente metalice.



Pantoloni disponibili in magazinul Zega. Pret: 219 Lei
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Citeste mai mult pe Envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri