26 Martie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Sezonul acesta, Gemma Metheringham, directorul de creatie Karen Millen s-a concentrat pe realizarea unei colectii contemporane cu linii simple, insa increzatoare si ultra-feminina.

Comunicat de presa

Sezonul acesta, Gemma Metheringham, directorul de creatie Karen Millen s-a concentrat pe realizarea unei colectii contemporane cu linii simple, insa increzatoare si ultra-feminina. Pornind de la acest concept a fost dezvoltata cea mai noua campanie ce poarta semnatura Karen Millen pentru Primavara/Vara 2013 a carei imagine este modelul Amber Le Bon.

Colectia a fost construita pe linii simple, cu accent pe piese moderne, urbane. Construita mai degraba pe mai multe straturi, decat pe o tematica anume, colectia cuprinde de la volume fluide subtile la linii ferme, de la detalii futuristice pana la accente aerodinamice, de la influente moderne ale alor anilor 60 pana la siluetele inspirate de japonezi.

Este sezonul pieselor unice, iar jacheta este elementul cheie pentru crearea unui look de impact, dar versatil in acelasi timp.

Printre piesele statement ale colectiei se numara jacheta biker din tweed, jacheta cu imprimeu floral din brocart, sacoul galben-verzui, dar si jachetele biker in culori puternice de vara precum galben-neon si corai indraznet.

Jacheta biker si sacoul sunt elementele principale care au fost reinventate in culori puternice si materiale fluide in acest sezon.

Rochia este baza oricarui look rafinat, asadar aceasta nu lipseste din colectia pentru noul sezon: de la rochiile peplum in nuante moderne pana la rochii uni care urmaresc linia corpului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri