Stefanel a creat, in linie cu tendintele globale, o colectie de elemente clasice cu nota moderna la nivelul texturilor.

Pentru colectia primavara-vara 2013, Stefanel a creat, in linie cu tendintele globale, o colectie de elemente clasice cu nota moderna la nivelul texturilor, culorilor si imprimeurilor Jacquard, scrie site-ul de moda si shopping Envy.ro


Rezultatul este o colectie care combina o serie de tricotaje simple cu o gama de piese mai sofisticate, cu finisaje speciale si detalii deosebite. Tendinte sport, safari, tribal, romantice si feminine se intrepatrund pentru un look contemporan. Laitmotivul colectiei este contrastul dintre detaliile uniforme si feminintatea croielilor anilor ’50.



Culorile: veti regasi in noua colectie o gama larga de nuante neutre. Culorile primare contrasteaza cu cele neutre. Culorile intunecate folosite pe materiale usoare capata un aer proaspat si te duc cu gândul la vara, construind un efect vizual deosebit.

Imprimeurile si desenele Jacquard joaca un rol cheie in aceasta colectie
: animal print reintepretat cu accente tribale, animal print tigru in diverse culori, dungi si flori pictate manual, imprimeuri de camuflaj cu o nota contemporana si feminina, imprimeu leopard pe tricotaje. Toate acestea se aliniaza tendintelor pe care le pune in evidenta colectia, transmitand in acelasi timp ADN-ul brandului Stefanel.



Materialele si firele folosite sunt naturale. Panza, matase, bumbac – reflectarea cerintelor pietei, mereu in cautare de produse durabile, de calitate. Reintepretarea macramé-ului aplicat pe tul mixat cu pânza de in este o combinatie interesanta.



Accesoriile sunt produse cu o atentie din ce in ce mai mare asupra fiecauri detaliu, devenind, colectie dupa colectie, elemente cheie ale tinutelor. Gentile si pantofii reflecta tendintele actuale. Dincolo de culorile clasice, cum ar fi pielea neagra si maro, veti gasi si accesorii colorate care vor conferi o nota speciala tinutelor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri