12 Februarie 2013 publicat în Shopping 5 share-uri

Noua colectie se diferentiaza printr-o interpretare deosebita a cromaticii cu care ne-am obisnuit de Ziua Indragostitilor, folosind din abundenta bleu marinul, care este si culoarea cheie a celor mai multe dintre seturi.

Comunicat de presa

Dupa gama de lenjerie intima pentru Craciun, celebra actrita si fotomodel Kelly Brook revine cu o colectie New Look special creata pentru Sfantul Valentin, un prilej perfect pentru femeile care doresc sa isi puna in valoare feminitatea si sa se simta fabulos.

Conceputa pentru a satisface nevoia de calitate superioara la prețuri accesibile, aceasta colectie reuneste cate putin din stilul personal al fiecarei femei. Un corset sexy cu cupe voluptoase, boxeri cu talie inalta inspirati din moda anilor ‘50 sau pur si simplu un set de lenjerie clasic elegant – cu oricare dintre aceste piese, Kelly Brook promite ca orice femeie are oportunitatea sa experimenteze pasiunea si fascinatia glamour pentru care modelul britanic este renumit.

Noua colectie se diferentiaza printr-o interpretare deosebita a cromaticii cu care ne-am obisnuit de Ziua Indragostitilor, folosind din abundenta bleu marinul, care este si culoarea cheie a celor mai multe dintre seturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Satinul somptuos si dantela luxoasa sunt folosite pentru a spori calitatea textila si pentru a adauga acel „must-have” senzational de decadenta si rasfat. Perfecta pentru Ziua Indragostitilor, colectia New Look ofera modele clasice cu forme magulitoare si croieli sexy, fara a compromite factorul stil.

Piesele preferate ale lui Kelly sunt sutienul si boxerii din satin, completati de dantela in culori bleu marin si crem, precum si body-ul din satin imbracat in dantela rosie, care sustine si sculpteaza, ramanand frumos si sexy.

Colectia Kelly Brook este gata sa intre in magazinele New Look din Bucuresti, la timp pentru Ziua Indragostitilor, cu preturi incepand de la numai 34,9 lei, pentru a-ti anula orice scuza care te-ar putea impiedica sa te rasfeti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri