Clientii H&M vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, in magazine, in schimbul unui voucher.

Comunicat de presa

Vanessa Paradis este imaginea colectiei Conscious H&M in aceasta primavara, purtand piese care sunt pe cat de moderne pe atat de sustenabile cu mediul inconjurator. Actrita si cantareata poarta piese precum rochia de plaja galbena cu volane, dar si o jacheta practica cu fermoar asortata la pantalonii cu imprimeu botanic. Colectia Conscious este destinata femeilor, barbatilor , copiilor si bebelusilor si va disponibila atat in magazine precum si online, la finalul lunii martie.

Vanessa Paradis declara “Sunt foarte bucuroasa sa iau parte la campania Conscious de la H&M. Si eu ma straduiesc sa am o abordare sustenabila, tocmai de aceea garderoba mea este in mare parte vintage. Imi place acest stil si isi face datoria si din punct de vedere eco fata de mediu, pentru ca imi place sa folosesc si sa refolosesc hainele vechi.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Iar noi, cei de la H&M, gandim la fel. In paralel cu campania, se va derula si actiunea de colectare de haine scoase din uz in magazinele H&M.

Clientii din toate tarile vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, in magazinele noastre selectate si vor primi in schimbul fiecarei plase cu haine un voucher H&M, pana la maximum 2 pe zi pentru fiecare client. H&M este primul magazin care incurajeaza returnarea hainelor la o asemenea scara, parte a unui efort care incearca sa limiteze aruncarea textilelor la gropile de gunoi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri