Julia Mjornstedt este cea de-a 6-a femeie care primeste distinctia ECCO Walk in Style impreuna cu marele premiu de 35.000 Euro, la Saptamana Modei de la Copenhaga. Ea este fondatoarea organizatiei “Ung Cancer” (Young Cancer) care vine in sprijinul tinerelor bolnave de cancer si a famililor acestora.

Juriul din care au facut parte ECCO Chief Designer Ejnar Truelsen, CEO-ul Institutului de Moda Danez si al Saptamanii Modei de la Copenhaga Eva Kruse dar si castigatoarea editiei de anul trecut Hadassah De Boer, au declarat-o castigatoare pe Julia Mjörnstedt. Celelalte 5 nominalizate au fost jurnalista Cecilie Beck din Danemarca, modelul si prezentatoarea de televiziune Anouk Smulders din Olanda, actrita Malgorzata Kozuchowska din Polonia, modelul si actrita Aleksandra Ørbeck-Nilssen din Norvegia. Fiecare a primit 1.500 Euro pentru organizatia sa. La eveniment au luat parte 280 de reprezentanti ai presei daneze si internationale, dar si multe celebritati.

Julia – un adevarat exemplu despre cum sa infrunti o boala grava cu demnitate si curaj – si-a dedicat existenta cauzei pentru care lupta. devenind o adevarata sursa de inspiratie pentru alti tineri care incearca sa supravietuiasca acestei maladii. Profitand la maxim de abilitatile ei de comunicare, Julia a reusit sa schimbe opinia generala despre cancer, a daramat multe dintre miturile acestei boli, devenind o adevarata sursa de inspiratie pentru alti tineri care incearca sa supravietuiasca acestei maladii.. Julia a fost premiata chiar si de Regele Suediei King Carl Gustaf, pentru calitatile sale de lider si pentru munca ei humanitara extraordinara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

In ianuarie 2007 Julia a fost diagnosticata cu cancer de colon. Astazi a reusit sa invinga boala. Totusi, cancerul i-a schimbat viata pentru totdeauna, Julia folosind aceasta experienta pentru a ii ajuta pe altii prin programul “Ung Cancer” (Young Cancer).

In Suedia, 800 de tineri sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an. “Ung Cancer,” o organizatie pentru tineri cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani, incerca sa le imbunatateasca viata, pe timp de boala, cat si dupa ce se insanatosesc.

Organizatia are patru teluri principale. In primul rand, incearca sa creeze un spatiu sigur pentru tinerii bolnavi de cancer. In al doilea rand, se doreste informarea in legatura cu aceasta boala. In al treilea rand, organizatia lupta pentru crearea unui sistem in care toate spitalele universitare din Suedia sa deschida sectii de cancer special create pentru tineri, iar toate marile orase sa inaugureze unitati de sprijin care sa ii ajute sa revina la o viata normala.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Si nu in ultimul rand, “Ung Cancer” vrea sa creasca nievelul de informare in legatura cu aceasta maladie.


Prezentarea de moda

Costumele din piele, o parte esentiala a Show-ului ECCO Walk in Style, au fost create de Zarah Voigt, un designer de origine daneza recunoscuta la nivel international pentru pentru abilitatea sa de a articula stilul goût de l’époque in operele sale unice, teatrale, runway-inspired. ECCO este unul dintre dintre principalii producatorii mondiali de piele. Creatiile prezente pe catwalk au reflectat tendintele

Toamna-Iarna 2013 a colectiei comerciale ECCO, cu siluete grafice si pantofi in combinatie cu costume de piele. Show-ul s-a dezvoltat in jurul evolutiei acestui material, axandu-se pe costume albe din piele bruta la inceputul prezentarii si continuandu-se cu costume negre cambrate spre sfarsitul show-ului. Prezentatorul de televiziune danez, Felix Smith, a fost gazda serii.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri