15 Ianuarie 2013 publicat în Shopping 13 share-uri

Un an nou, un horoscop nou. De data aceasta unul despre stil. Anul acesta, acordati mai mult importanta stilului vostru. Cititi in horoscopul de mai jos ce vom purta anul acesta, care vor fi cele mai potrivite alegeri vestimentare in functie de zodia voastra, ce piese vestimentare pastram de anul trecut si la care trebuie sa renuntam.

Berbec

Culoarea anului: Rosu

Sa recunoastem, fashionistelor Berbec, puteti fi un pic cam autoritare. Nu e un lucru tocmai rau cand vine vorba de moda si stilul vostru vestimentar. Stiti exact ce vi potriveste si nu veti iesi niciodata din casa purtand ceva la intamplare. Tricourile sunt favoritele voastre, insa nici costumele elegante, croite pe corp, nu va dezavantajeaza.


Produs disponibil in magazinul FashionUp

Celebritati sub semnul berbec: Sarah Jessica Parker, Keira Knightley, Reese Witherspoon, Kate Hudson


Taur


Culoarea anului:
verde emerald

Dragele mele, anul acesta nimic nu va opreste sa aratati fabulos. Sunteti foarte feminine si mereu in tendinte. Texturile delicate vor predomina in garderoba voastra, iar culorile pastel va vor lumina starea de spirit. Cu o rochie feminina “floaty” si un colier clasic nu vei da gres in nicio situatie.


Produs disponibil in magazinul Zega

Celebritati sub semnul taur: Jessica Alba, Renee Zellweger, Megan Fox, Cate Blanchett, Tina Fey



Gemeni

Culoarea anului: Galben

Cea mai buna forma de exprimare o reprezinta hainele voastre, stilul vostru versatil. Sunteti iubitoare de distractie, iar stilul vostru ar trebui sa reflecte acest lucru. Jucati-va cu tendintele si combinati diferite stiluri. Purtati tinute vesele si accesorii colorate si veti fi mereu cu zambetul pe buze.


Produs disponibil in magazinele Zega

Celebritati sub semnul gemeni: Heidi Klum, Natalie Portman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Naomi Campbell


Rac

Culoarea anului: alb

Ce noroc pe voi! Aveti un stil natural inascut! Aveti incredere in instinctele voastre cand vine vorba despre moda, pentru ca probabil nu veti gresi niciodata. Exprimati-va feminitatea purtand mai des rochii si fuste realizate din texturi delicate.


Produs disponibil in magazinul Zega.

Celebritati sub semnul rac: Liv Tyler, Kristen Bell, Giselle Bundchen, Jessica Simpson
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aflati care sunt previziunile astrale pentru toate zodiile Horoscopului, citind HOROSCOP FASHIONIST 2013: Stilul tau e scris in stele!

via Envy.ro

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri