Wardrobe-B, unul din portalurile de shopping ce ofera branduri exclusiviste, iubite de vedete precum Madonna, Eva Longoria, Hillary Duff, Sofia Vergara este alaturi de tine in preajma Sarbatorilor oferindu-ti cele mai seducatoare cadouri pentru cei dragi.

De la accesorii pretioase (inele, bratari, coliere) din piele de pisica de mare si piton A Cuckoo Moment, cercei Isharya, clutch-uri din lemn de acai, Rocio pana la rochii stralucitoare Bruuns Bazaar, Very Simple sau La Kore Milano , Wardrobe-B propune itemuri ce se fac remarcate prin originalitate si stil.

Puteti alege accesorii de par, nonconformiste sau romantice asa cum sunt celebrele bentite Only E.T Will Judge Me, un must pentru Audrey Tatou si Dita Von Teese.

Isharya este un brand de bijuterii de lux, inspirat de Bollywood si de cultura regala. Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Eva Longoria sunt doar cateva din celebritatile care nu se despart de accesoriile brandului.

Sofia Vergara purtand brandul Isharya, comercializat de Wardrobe-B.ro

Dintre propunerile stilate ale magazinului Wardrobe-B, Garbo.ro a ales 5 tinute elegante si 5 posete clutch, care te pot ajuta sa arati minunat de Revelion.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Rocio este un brand ce s-a facut cunoscut prin superbele clutchuri din lemn de acai pe care le creaza, hand-made. Fiecare produs trece prin 19 procese de prelucrare pana se ajunge la produsul finit. Este unul din brandurile premiate in urma cu ceva vreme la Paris Fashion Week si care au cucerit-o atat pe Madonna cat si pe Daphne Guiness.

Dintre propunerile stilate ale magazinului Wardrobe-B, Garbo.ro a ales 5 tinute elegante si 5 posete clutch, care te pot ajuta sa arati minunat de Revelion.

Vezi galeria foto!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri