29 Noiembrie 2012 publicat în Shopping 11 share-uri

Gama de paltoane pentru femei in iarna 2012-2013 este suficient de diversificata chiar si pentru cele mai exigente persoane. O silueta potrivita acoperita de un palton-pelerina, sub forma de clopot sau trapez este foarte populara in acest sezon.

Comuniact de presa

Dara’s Boutique aduce in atentia iubitoarelor de frumos o colectie de paltoane cu croieli deosebite, in culori neutre sau vii si indeamna la iesirea din zona de confort. Foarte feminin, strans in jurul taliei, dar in cloche la spate, paltonul Boleyn iese in evidenta atat prin croiala, dar si prin contrastul de culori dintre cusatura si materialul paltonului. Echilibrul este dat utilizarea culorii maro pentru definirea gulerului si a buzunarelor.
Forma cloche din partea din spate a paltonului confera feminitate intregii tinute si se potriveste perfect cu o pereche de botine cu toc, facand piciorul suplu si atragator.

Realizat din lana de inalta calitate, paltonul Boleyn este potrivit oricarei femei care doreste sa se evidentieze prin stil si eleganta.

Toate vorbesc despre fantezie. Fetitele le adora, dar fetele mai mari le iubesc chiar mai mult. Pelerinele sunt foarte prezente in acest sezon la spectacolele de moda si pe podiumurile de prezentare. Dara aduce paltonul pelerina, clasic, foarte practic, cu lungime relativ scurta. Acesta poate fi purtat la aproape orice tinuta, chiar si la cea casual. Nu trebuie decat sa combini o pereche de jeansi cu ghete joase, iar pe dedesubt poti purta o bluza accesorizata cu un colier. In colectia Dara, paltonul pelerina „FIFI” se distinge prin modul de inchidere ce utilizeaza capse aplicate pe bucati de piele.

Daca vrei cu adevarat sa iesi din tipare, nu-ti ramane decat sa alegi o culoare puternica, precum albastrul. Desi este ceva mai pretentios, orice fashionista va sti sa accesorizeze corect acest palton din lana cu guler de catifea pentru un contrast mai puternic. Are o lungime potrivita, poate fi purtat atat cu o rochie, dar si cu jeansi. Cordonul din jurul taliei are rolul de a accentua silueta celei care poarta acest palton.

Pe oricare l-ai alege, cu siguranta vei reusi sa atragi privirile celor din jur. Pastreaza-ti feminitatea purtand unul din paltoanele Dara, scoate in evidenta ceea ce ai mai bun alegand forma cea mai potrivita.
Despre DARA

Dara's Boutique este un loc special creat pentru iubitoarele de fashion si nu numai. Dara adora moda anilor '50 si '60, de inspiratie retro si vintage si cauta sa aduca produse unicat, de buna calitate si bine croite. De asemenea, Dara creeaza accesoriile potrivite, consiliaza, te aranjeaza si mai ales are rabdare cu tine sa gasesti ceea ce ti se potriveste.

Magazinul Dara este situat pe Strada Coltei, nr. 3, Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri